Proteinrik «loff»

inneholder reklamelenker

Hei og god morgen!

Det er mange som lurer på hva de kan spise til frokost i stedet for grøt, brød og yoghurt, så her kommer en liten reprise på kesamrundstykker.

IMG_0007

IMG_0035

Oppskrift (gir 7 stk):
4 egg
100 g mager kesam
50-60 g havremel
20 g mandelmel
10 g vaniljeprotein (kan sløyfes, men gir ekstra protein)
1 ts bakepulver
1/2 ts salt

Vips egg luftig og tilsett kesam. Tilsett tørrvarene litt etter litt, fordel topper på et bakepapir – eller i muffinsformer som du løsner kantene litt på. Inn i ovnen på 175 grader i 18-20 min.

IMG_0031

Tips: For ekstra luftige rundstykker, skill ett eller to av eggene, visp eggehvitene helt stive og vend inn i røra til slutt.

IMG_0015

Både søtt og salt pålegg passer godt til disse – mine favoritter ble kokt egg med havsalt og proteinella.

IMG_0019

God fredag! 🙂

2 tanker om “Proteinrik «loff»

  1. avatarTitti

    Åh disse må prøves. Vet du om det går og fryse de, og evt hvordan kan de varmes opp når de tas opp? Kos helg

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    Titti: Det går nok an å fryse, men usikker på hvordan de smaker etter opptining (i mikro?) – har aldri testet det ut selv. God helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *