Proteinrik sjokoladepudding

inneholder reklamelenker

Hei!

Siden det er sjokoladens dag i dag, så tenkte jeg at det passet ekstra godt med denne;Oppskrift sjokoladepudding:

50g sjokoladeprotein
20g kakaopulver
1-2 ss sukrinmelis
2 dl melk
0,5 dl ferdig kaffe (eller mer melk)
5 gelatinplater

Pisk melk med søtning, kakaopulver og sjokoladeprotein.
Jeg vet at mange synes gelatin er vanskelig, men husk to viktige ting:

♦ bløtlegg platene i kaldt vann noen minutter
♦ legg de i kjelen sammen med kaffen, kok opp og la de smelte helt før du tilsetter i resten

Hell i en stor skål (eventuelt to mindre) og sett i kjøleskap et par timer.

Pynten jeg har brukt er for øvrig en Barebell proteinbar og sukkerfri M´s

Ellers har jeg og lille I vært i åpen barnehage på biblioteket, og det synes han begynner å bli kjedelig. Rive ut bøker fra hyller og rømme bort til kunstutstillingen med dyre små statuer er mer spennende kan skjønne 😉

Jeg fikk også svingt innom og kjøpt litt maling til huset!

Første prosjekt da vi flyttet for 5 år siden var kjøkkenet;

IMG_0549-vert

Deretter soverom og barnerom, og stua fikk et malingsstrøk i fjor;

Nå er det altså gangen som skal males, den hvite tapeten er litt sliten og møkkete kan man si. Kan prøve å huske litt før/etter-bilder, jeg vet at jeg har en del lesere som liker litt hus- og interiørsnakk.

Fortsatt god torsdag!

4 kommentarer til “Proteinrik sjokoladepudding

 1. trine

  Hei! Så utrolig mange gode og fine oppskrifter du legger ut.
  Men et raskt spørsmål, hvor mange kcal inneholder denne her? Kunne du begynt å skrive inn hvor mye hver oppskrift ligger på.
  Å kan du lage et innlegg med gode desserter/middager med få kcal? 🙂
  Ha en fin kveld videre 🙂

 2. Kristine

  Trine: Hei! Takk for det! Jeg har bevisst ikke gjort det her på bloggen de 10+ årene jeg har holdt på, men du finner kostholdsplaner med kalorimengder i boka mi Sunnere Livsstil + at jeg skreddersyr kostholdsplaner til de som måtte ønske det.
  Fortsatt god søndag ♥ 🙂

 3. Kristine

  Trine: Jeg tenker som så at de som er opptatt av + teller kalorier er mer «inne i det» enn meg, og regner derfor ut raskere – denne oppskriften er enkel sånn sett 🙂

Det er stengt for kommentarer.