Eplegodt og andre hverdagsdesserter

inneholder reklamelenker

Hei!

Da er vi så godt som friske og raske igjen! Jeg må ha en rolig treningsinnkjøring igjen kjenner jeg, pust og pes på vei til barnehagen, men bortsett fra det er vi på nett igjen.

I dag får dere en deilig epledessert av meg, supert som frokost også;

 (Bilde og oppskrift er hentet fra boka Sunnere og sterkere)

Oppskrift: (2 porsjoner)
2 epler
250 g gresk yoghurt
80 g havregryn
2 – 3 ss sukrin gold
2 ts kanel
10 skivede mandler

Slik gjør du:
Tørrstek havregryn sammen med sukrin gold i en panne noen minutter til du ser at de blir gylne. Skjær epler i mindre biter og kok i noen minutter, rør inn kanel. Legg deretter eplene lagvis med gresk yoghurt og havregryn – og topp med mandler.

Ønsker du å mose eplene til syltetøy, kan du koke de litt mer og gjøre dette.

Håper det smaker!

Er du glad i det sunne og søte finner du slike oppskrifter i alle 5 bøkene mine, spesielt den siste jeg har skrevet.

Bla mer i (eller kjøp) den her

Nå har både hus, handling og jobb ligget brakk i mange dager, så nå skal jeg hive meg rundt og se hva jeg rekker på et par-tre timer.

Håper dere får en nydelig onsdag ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *