inneholder reklamelenke
Hei!
Her får dere dagens middag – enchiladas!
Oppskrift: (2 porsjoner)
400 g karbonadedeig
2 ss tacokrydder
3-4 fullkornswraps e.l.
4 ss salsa
3-4 jalapenos
et par never revet ost
2 ss gresk yoghurt (eller kesam, rømme)
1 most avokado
1/2 most hvitløksfedd
en klype salt
en skvis lime
Salatmiks, mais, tomat, paprika, agurk og rødløk
♥ Stek karbonadedeig med tacokrydder. Lag guacamole av most avokado med hvitløk, salt og lime.
♥ Smør wraps med guacamole og salsa, legg deretter på karbonadedeig, tomater, paprika, mais og revet ost.
♥ Rull sammen og legg i en ildfast form med revet gulost på toppen. Stek på 210 grader i 15-20 min. Serveres med gresk yoghurt, resten av guacamolen og en frisk salat.
Håper det smaker!
Og helt til slutt – siden det tross alt går mot kjøligere tider, så vil jeg tipse dere om salg på gensere!
Finn din favoritt her
God fredag ♥