Sukkerfri og proteinrik JAPP

inneholder reklamelenker

Hei dere!

Da var det endelig fredag og jeg har denne godbiten til dere;

Mange av dere kjenner til de hjemmelagde proteinbarene mine, det er den mest populære oppskriften her gjennom tidene – det er bunnen. 

Jeg lagde for øvrig noen Snickers-proteinbarer for et par år siden som ligner. Jeg målte ikke opp mens jeg holdt på denne gangen, med det ble ca slik;

Oppskrift: (ca 3 stk)

Sjokoladeproteinbar:
80 g fibersirup
120 g sjokoladeprotein
20 g kakaopulver
30 g mandelmel (eller havremel)
Litt vann til riktig knadeig

Karamell:
1 boks vikingmelk
2 ss smør
40 g sukrin gold
2 ss fibersirup

Topping:
100 g sukkerfri sjokolade

Slik gjør du:
Varm opp fibersirup til det bobler og bland inn i resten av ingrediensene til en sjokoladeproteinbar. Klem ned i en liten brødform med plastfolie nedi.
Kok vikingmelk, smør, sukrin gold og fibersirup sammen i en teflonkjele til du får en tykk karamellaktig masse – ca 50 minutter på middels/lav varme. La avkjøle før du brer et passe tykt lag over proteinbarbunnen, sett i fryseren en times tid.
Smelt sjokolade i mikro eller vannbad, skjær opp barene og dypp de nedi.

Og karamellmassen du får til overs kan du nyte med en skje – digg!

Håper det smaker!

I dag har jeg tuslet rundt i nye treningsklær og sko! Jeg vet at mange bloggere automatisk får nye favorittklær hver gang de åpner en sponsorpakke (haha), så jeg prøver å ikke omtale alt jeg får som store favoritter og jeg tror heller (?) ikke at jeg gjør det, men er du tilfeldigvis ute etter noe nytt så kan jeg varmt anbefale det nye merket Workout Empire

Tightsen er behagelig samtidig som den strammer godt, den er ikke gjennomsiktig, har et høyt liv, og kule riller/detaljer foran på låret og bak på leggen.

Hettegenseren synes jeg rett og slett var kul, med deilig tynt og stretchy stoff. Den er cropped, men jeg har ikke det store behovet for å vise magen når jeg leverer i barnehagen eller trener så jeg bare bruker en tynn singlet under 😉 

Skoene er en nyhet fra Puma, føler meg så lett på foten med disse – og det er jeg ikke (helt ennå)! Fine enten du skal løpe eller gå. Nå er de for øvrig på tilbud også.

Dagens outfit der altså. 

Nå skal det handles inn til taco, og så blir det helg med to påfølgende planleggingsdager. Hei hvor det går!

God fredag ♥

8 kommentarer til “Sukkerfri og proteinrik JAPP

 1. SABINA

  Hei Kristine! Først og fremst må jeg bare si at jeg ELSKER din blogg, og din mat! Har alle bøkene og lager dine middager hvertfall 5 dager i uken ? ikke alltid så lett med 4 kresne unger men din mat liker dem ? lurte på hvor stor brødform bruker du til disse barene? Du skriver liten, men hvor liten ?
  Mvh

 2. Kristine

  Sabina: Hei! Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre!! ♥ Også 4 barn a gitt! ♥
  16 cm x 9 cm eller noe, men uansett hva du bruker så er det bare for å få en bar-shape – ikke for å fylle ut en hel form. Du kan like gjerne bruke hendene og forme 🙂

 3. Hejdi

  Helt fantastisk. Disse ble farlig gode. Regnet meg frem til min oppskrift ga 10 barer på 170 kcal hver ? for å ikke spise alle 1700 kaloriene på en gang, lurer jeg på: tror du disse kan fryses ? ?

 4. Ann-Sofie

  Hei!
  Jeg fikk ikke den karamellen tykk nok,den bare rant,
  Det blei litt mye proteinpulver smak.det kan jo hende det finnes en annen proteinpulver variant,
  Som er bedere.
  Jeg har prøvd sjokolade konfekten med karamellsmak,de er kjempe god,
  Mvh 😉
  .

 5. Kristine

  Ann-Sofie: Den må koke ganske lenge før den får Hapå-konsistens. Ja, man er helt avhengig av at proteinpulveret smaker veldig godt 🙂 Når det er sagt, så blir det en proteinbar og vil ikke erstatte vanlig sjokolade i hverken smak eller konsistens 🙂

Det er stengt for kommentarer.