Kylling- og melonsalat med valnøtter

Heisann!

I dag har jeg en sunn og frisk sensommer-middag til dere!

Det har vært en utrolig lang og flott sommer værmessig, men i natt var det faktisk digg å fryse litt slik at jeg kunne pakke dyna godt rundt meg/oss.

Oppskrift: (3 porsjoner)
600 g kyllingfilet
2 ss tacokrydder
1/2 cantaloupe-melon
et par never spinatblader
2 tykke skiver purreløk
2-3 ss fibersirup gold (sponsorlink)
et par klyper alfalfa-spirer
et par never valnøtter

Slik gjør du:
Legg kyllingfiletene i en ildfast form, krydre og bak i ovnen på 200 grader i 20 minutter.
Fordel spinatblader på en tallerken, skjær kyllingfilet i skiver og legg over. Tilsett purreløk i mindre biter, melon i terninger, spirer, valnøtter, og sildre litt fibersirup i en tynn stråle over til slutt.

Tips: Du kan bruke honningmelon eller vannmelon også!

Håper det smaker! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *