Den sunne og gode måten å panere fisk

inneholder reklamelink

Hei!

Om du lurer på hvordan du kan få noen til å mmmmomse i seg fisk, så er svaret panering!

Og da mener jeg på den måten som tilfører både næring, smak og proteiner. Det er hovedgrunnen til at jeg heller bruker meltyper laget av mandler, sesamfrø og havre fremfor den noe fattigslige hveten.

IMG_9715

Oppskrift: (2-3 porsjoner)
4-5 torskestykker
1,5 ss smør
1 søtpotet
6 pepperoniskiver (eventuelt bacon)
to never spinat
2-3 ss gresk yoghurt

Til panering
1 egg
4-5 ss havremel
2 ss finrevet parmesanost
en klype salt

Slik gjør du:
Ha et lett vispet egg i én bolle og havremel, finrevet parmesan, salt og pepper i en annen. Dypp torskestykkene i egget først, deretter i melblandingen. Stek i smør på middels varme til gjennomstekt, ha også oppi pepperoniskivene så de blir sprø.
Legg fiskestykkene på en tallerken og sautér (stek raskt) spinat i smøret som er igjen i panna til den faller sammen og blir myk.
Skrell og skjær søtpotet i mindre biter, kok til mør og mos med en stavmikser. Jeg liker den søt mot alt det sale, men ha gjerne litt salt og pepper i om du ønsker.
Servér med litt gresk yoghurt.

IMG_9720

Håper det smaker!


Ny tights fra ICIW med 3/4 ben HER

Dagens øvelser;
Knebøy
Skulderpress
Glute bridge
Hantel kickback
Diagonale løft

Og sånn går no dagan!

I hvert fall frem til deltids-barnehagestart for lillebror på onsdag, og det skal vi bruke god tid på. Det er fordelen (og ulempen) med barn nr 2, man vet i hvert fall hvilke feil man ikke skal gjøre igjen – og man blir flinkere til å kjenne etter hva som er riktig, og ikke minst si ifra om noe ikke er det.

God mandag ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *