Jeg soler meg aldri

inneholder reklamelink

Jeg er ofte ute om sommeren, men aldri for å sole meg. Jeg er overrasket over at jeg har såpass farge på overkroppen, men det er kun panna, skuldrene, nakken og der sola treffer naturlig når jeg er ute og triller eller leker med barna. Resten er hvitt – haha.

Men, jeg får da farge allikevel – på den raskeste, beste og sunneste måten i mine øyne.

Jeg skal liksom vise frem juksefargen på bena, det er mammahjemmeshortsen min i varmen – dere skjønner greia. 

Uansett, selvbruneren jeg bruker er rå og dere finner den HER

Ellers måtte jeg bare lage en «høstaktig» middag i går, jeg klarte ikke å la være – gleder meg sånn til neste årstid!
Viser dere den litt senere, så stikk gjerne innom om du lurer på hva du skal ha til middag i helgen 🙂

 

6 kommentarer til “Jeg soler meg aldri

 1. Helle Vedvik Bergstrøm

  Kan jeg bare spørre om du ammer? Jeg ammer fortsatt min gutt på 13 mnd, kun morgen, kveld og på natt nå da. Har hatt veldig lyst å teste ut selvbruning som jeg har liggende hjemme, men pga ammingen så har jeg ikke turt… Så lurte på om du hadde noen erfaring? 😀

 2. Kristine

  Helle: Ja, ammer fortsatt om natta – han bruker meg som smokk 😉 Tenkte du på om det var trygt å smøre seg med det, eller om det smittet fra huden?

 3. Helle Vedvik Bergstrøm

  Hehe, kjenner til det! Min gutt vil ikke ha smokk eller har noen spesiell koseklut/bamse, så er kun puppen som får trøste <3 Men de siste nettene har han sovet veldig godt, uten behov for pupp! 🙂 Hjalp med bhg-start tydeligvis 🙂 Men ja tilbake til spørsmålet, tenkte mest på om det smitter siden jeg vil jo smøre brystpartiet også når jeg først skal smøre meg, så det ikke ser dumt ut 😛 Regner med at det ikke går over i melka? Den jeg har er plantebasert og økologisk, så vil tro det er trygt å bruke? Takk for svar!

 4. Kristine

  Helle: Akkurat det samme gjelder her, selv om jeg fortsatt prøver å få han til å digge en koseklut eller bamse – jeg skal ha for at jeg prøver da, haha. Oi så deilig! Håper barnehagestart kan føre til litt bedre/tyngre søvn her også etter hvert ♥
  Det smitter litt første døgnet før man dusjer – ja. Jeg smører meg derfor på halsen og helt ned til der jeg pleier å ha utringning, og dropper puppene 😀

 5. Helle Vedvik Bergstrøm

  Ja vi får prøve litt mer vi også hehe 🙂 Skal for første gang ut og kose meg ikveld med jobben, sist jeg var ute og drakk litt alkohol var jo før jeg ble gravid for to år siden! Drar direkte fra jobb i butikk til middag så håper legging går greit og at pappaen får en grei kveld mens jeg er borte, det er ikke alltid siden han er så mammadalt <3
  Okei, tusen takk for svar! Da får jeg bare prøve meg litt frem rett og slett 😀 God helg!

 6. Kristine

  Helle: Det høres ut som meg det, selv om jeg faktisk tror det er enda lengre siden jeg har drukket noe som helst – haha. Det går nok helt fint skal du se, og du (vi) har veldig godt av en liten pause fra hjemmet. Kos deg, og god helg!

Det er stengt for kommentarer.