Frozen peanut butter bites

inneholder sponsorlinker

Hei dere!

Sjekk ut disse søte og salte godbitene;

IMG_0103

Oppskrift: (7 stk)
50 g philadelphiaost
1 banan
50 g peanøttsmør
25 g fibersirup
50 g sukkerfri sjokolade (til overtrekket)

Slik gjør du:
Pisk sammen philadelphiaost, banan, peanøttsmør og fibersirup, Form små runde klatter på en tallerken og sett i fryseren til stive.
Smelt sjokolade i mikro og dypp kulene nedi, deretter kan de nytes en etter en.

IMG_0124

Mektige og gode, smelter på tunga – dere må bare prøve!

Ellers er det sommersalg hos ;

SportsBH    //    Singlet    //    Ytterjakke   
Hettegenser    //    Sko

..og som om det ikke var nok får dere ytterligere 15% rabatt på salget med koden: S15 her

Tidligere i dag kjørte jeg intervaller på mølla for første gang på evigheter. Planen var egentlig bakkeløp ute med kidsa (hvorav en skulle sove i vogna), men den ble avsluttet halvveis fordi jeg hadde glemt drikke – sløvt, jeg vet. Jeg avsluttet derfor treningen hjemme med et par styrkeøvelser og 12 intervaller. S-v-e-t-t!

Ellers var vi på Ekeberg gård i dag og det var fint, men stekende varmt. I morgen tenker jeg det blir noe med bading involvert – for en sommer vi har! ♥

3 kommentarer til “Frozen peanut butter bites

  1. Mari Linnea

    Hei Kristine!
    Tusen takk for så utrolig mange flotte oppskrifter på både mat og snacks! 😀
    Lurer på en liten ting; i mange av oppskriftene dine står det at du bruker fibersirup. Er det da stort sett fibersirup clear eller gold? Jeg har begge deler og blir ofte litt usikker når det kun står fibersirup.. x) Vet ikke om det egentlig har så mye å si hvilken av de jeg bruker uansett? Til denne oppskriften f.eks (som jeg nå har laget dobbelt porsjon av 2 ganger de siste to ukene! ELSKER DE!) har jeg brukt clear varianten, men røra blir veldig tynn hver gang – kan det ha noe med at det egentlig skal være gold?

  2. Kristine

    Mari Linnea: Hei! Så hyggelig å høre at du liker de 🙂
    Godt spørsmål, jeg lar det stå åpent nettopp fordi forskjellen er minimal. Jeg pleier å bruke fibersirup gold, men usikker på om det skal ha noe å si for konsistensen. Bruk litt mindre neste gang 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *