1 år allerede!

I dag har vi feiret lille I sin bursdag – tenk at han er 1 år!!

Jeg trodde ikke tiden kunne gå fortere etter at jeg ble mamma første gang, men joda – det stemmer faktisk det de sier. Men, så er jeg kanskje ekstra flink til å nyte dagene og øyeblikkene på grunn av det. Spesielt nå i ferien, jeg legger mobilen bort og glemmer den mange ganger helt til kvelden igjen – det er så deilig! 

Jeg bakte et par kaker til feiringen, og de snickersrutene ble farlige gode altså!

Jeg pleier ikke å bake sunt i slike selskap, men jeg bruker 50-50 og trives godt med det – ingen smaker forskjell uansett. Ellers har lille M vært veldig interessert i å hjelpe meg på kjøkkenet, både med pynting og bruk av slikkepott 😉 

I tillegg hadde vi gulrotkake, iskake, boller, solskinnsboller, kanelboller, tress-is og muffins – altfor mye som vanlig. Hovedpersonen selv fikk smake, men han er ikke så fan av hverken kaker eller is.

Min morsomme, rare og herlige godklump – og om noen uker blir storebror 4 år gammel.

Livet altså ♥

6 kommentarer til “1 år allerede!

 1. JulesTheNorweegie

  Ja, tiden går fort! Men så finner jo vi på mye kjekt på reisen 😀 Husker når du ventet førstefødten, og vipe er han snart fire! Skjønne lille I også da, hipp hipp!
  Haha, digger norske bursdagsbesøk; om du kan se bord duken – så så er det liksom ikke nok godsaker på bordet XD her i Skottland er det dessverre ikke slik, bortsatt fra når skandinaverne steller istand 😛

 2. A.

  Gratulerer til lille I! Jeg er dog sjokkert over at kakepynthjelperen straks blir 4 år:0 synes liksom ikke det var mer enn et par år siden du fikk han…jeg har også lagt vekk mobilen mye og merket at jo mindre jeg bruker den, jo mindre viktig blir den.

 3. Kristine

  Jules: Ikke sant, livet er tross alt ganske fint 🙂
  Haha, overflod på godt og vondt ja. Det kan faktisk bli litt mye noen ganger, ga bort litt til naboen på kvelden jeg 😀 (og det jeg la i fryseren ble spist dagen derpå, viljestyrke sa du..)

 4. Kristine

  A.: Takk! Ja, det er nesten enda «verre» med han synes jeg. Det er deilig, glad jeg ikke er så avhengig av den eller å være tilskuer til andres liv ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *