Bringebær-softis

inneholder reklamelenke

Hei og hopp!

I dag får dere en deilig, kald og proteinrik dessert laget på bare 2 minutter!

img_9661

Oppskrift: (2 porsjoner)
150 g fryste bringebær
2 modne bananer (gjerne fryst i biter)
25 g vaniljeproteinpulver
2 ss sukrin gold
2 ss glovarmt vann

Slik gjør du:
Ha alt i en bolle og mos med en stavmikser først, bruk deretter el-visp og fluff den opp til en kremet is.

img_9647

img_9664

Håper det smaker! 🙂 

4 kommentarer til “Bringebær-softis

 1. Juli

  Hei! Jeg er litt nysgjerrig på om du fant ut om det er FH som gir deg høyt kolesterol? Jeg har dette selv, og har akkurat sluttet på medisiner for å prøve å bli gravid etterhvert. Jeg er veldig spent på hvordan kolesterolet oppfører seg uten medisiner. Blir optimist av å se at du klarte å senke ditt kun ved kosthold. Jeg har nok vært enda strengere enn deg siden jeg sluttet på medisiner, men kjenner at det kan bli litt tungt over lang tid ? Kjekt å stikke innom her for litt inspo ?

 2. Kristine

  Juli: Nei, jeg tok aldri blodprøve og sjekket – jeg regnet med at det ikke er FH fordi jeg klarte å redusere det såpass på egenhånd, men det er kanskje en sjanse for det allikevel? Så utrolig spennende for deg, både kolesterolet og prøveperiode. Jeg har ikke vært så streng denne sommeren, så jeg kjenner at jeg må stramme inn igjen før jeg tar ny blodprøve i aug/sep 🙂
  Masse lykke til forresten ♥

 3. Juli

  De sier jo at vi med FH ikke klarer å redusere noe særlig med kost, men det er sikkert individuelle forskjeller. Jeg bare syns det høres litt rart ut at du skal ha fått så høye nivåer uten FH, du spiser jo rimelig sunt ?. Jeg ville i alle fall fått legen til å ta blodprøven, så vet du hva du har å forholde deg til 🙂 Og takk, det blir veldig spennende fremover <3

Det er stengt for kommentarer.