Mozzarella, pizza og mini-topptur

Heisann!

Da var det plutselig en ny uke! Jeg skal innrømme at jeg blander dager rett som det er, men det blir litt sånn i ferien. Det jeg i hvert fall er flink til er å ha minst et par vegetariske dager i uka, uansett hvilken dag det er.

img_0038

img_0050

Oppskrift: (1 porsjon)
3 lomper
3 ss tomatpuré
salt og pepper
hvitløkspulver
et par skiver rødløk
3 store tomater
120 g fersk mozzarella
Fersk basilikum

Slik gjør du:
Smør tomatpuré på lompene, legg på skiver av tomat og mozzarellaost, samt litt rødløk. Krydre med hvitløk, salt og pepper og bak i ovnen på 200 grader i 10 min.
Skjær tomater og mozzarellaost i skiver, legg lagvis på en tallerken med finhakket rødløk, salt, pepper og fersk basilikum over.

img_0048

Håper det smaker!

Ellers var dette utsikten vår tidligere i dag;


(hentet fra Instagram / @kriweb)

Vi gikk opp Vettakollen og fikk panorama-utsikt over Oslo, er så imponert over lille M! 3 år gammel og til tross for at turen starter med at han er sliten 20 meter fra bilen, blir han motivert av å finne blå streker på trærne og gir seg ikke før han kommer til toppen. Lille I er tålmodig med i bæresele enn så lenge 🙂 

2 kommentarer til “Mozzarella, pizza og mini-topptur

  1. A.

    Tenkte å foreslå Vettakollen i forrige innlegg, men trodde det ville bli for heftig for størstemann. Jeg gikk mye der da jeg bodde på Ris. Hva med Øyungen? Har ikke vært der selv, men har en turglad mor, som har teltet mye der og hun sier hun ofte ser barnefamilier.

  2. Kristine

    A.: Ser at det er en del lengre å gå enn Vettakollen, men det er kanskje ikke like bratt. Uansett – supert med tips! Skal ikke se bort ifra at vi tar en tur 🙂

Det er stengt for kommentarer.