Sunn snacks!

Hei!

I dag har jeg litt digg snacks til dere – nemlig hjemmelagde tortillachips!

Dette trenger du: (1-2 porsjoner)
3 tortillalefser (gjerne av fullkorn eller mais)
1 ss olje
2 ss tacokrydder + en klype havsalt

Skjær lefser i mindre trekanter med en kniv eller pizzaskjærer på kryss og tvers, pensle med litt olje og strø krydder over. Bak i ovnen på 180 grader, nederste rille, og etter 6-7 minutter er de ferdige!

Sprøtt og knasende godt!

Håper det smaker!

Ferien starter snart og vi reiser til Haugesund i morgen. Vi skal kjøre (!) over, så vi beregner god tid og stopper på en hytte halvveis. Storebror klarer seg fint, men lillebror har ikke oppdaget gleden ved bilkjøring helt ennå. Dette blir et spennende eventyr – hoho!

Det er veldig lenge siden jeg var der sist, så jeg gleder meg til å sniffe litt frisk vestlandsvind igjen med gutta mine ♥

Nå skal det handles bilsnacks!

4 kommentarer til “Sunn snacks!

 1. Solveig

  Takk for inspirasjon skjønne deg! Jeg har et spørsmål som hadde vært gøy om du også kanskje laget en post av. Om du måtte velge en matrett eller måltid for resten av livet. Altså det er det eneste du kan spise. Hva hadde det vært? Og samme med snack, hva hadder det vært?

 2. Kristine

  Solveig: Bare hyggelig! 🙂 Og takk for artig spørsmål, skal svare deg i eget innlegg!

 3. JulesTheNorweegie

  Herlig med en liten tur! Minsten lærer nok fort 🙂

  Og disse tortilla chipsene da! Herlig da 😀 Har ikke prøvd og lage mine egne enda, men det er jo lett som en plett! 😀 Håper alt står bra til 🙂 xx

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *