Sunne rosinboller med havregryn

online casino echtgeld inneholder reklamelenke

online casino games with chat Jeg er så glad i å bake boller, det er jo så enkelt!

online casino without wagering requirements australia Med det jeg hiver oppi så blir de sunnere enn en brødskive, så bare ha på pålegg og nyt med god samvittighet.

free casino slots for iphone

online gaming laws uk Mine får et rustikk utseende fordi jeg ikke pensler med egg og hele pakka, men det gjør ikke noe – de blir saftige og gode.

online casino betting strategy

best online casino reviews usa get redirected here online casino live roulette Oppskrift: 10 stk
60 g smør
60 g kesam
1 pakke tørrgjær
2 dl fingervarm melk
5 dråper stevia
1 ss sukrin gold
2 ts kardemomme
50 g havregryn
Ca 250 g speltmel
en god neve rosiner

free casino slot games for fun classic slots see online casino games best odds Fremgangsmåte
Ha smør og melk i en kjele (eller i mikro), la det bli fingervarmt før du løser tørrgjær oppi. Ha resten av ingrediensene oppi en bolle, tilsett melkeblandingen og elt godt. La deigen heve 45 minutter på et lunt sted med kjøkkenhåndkle over.

Trill deretter ut boller og bland inn rosiner, legg på et bakepapir, etterhev i ytterligere 30 min. Stek på 180 grader i ca 10 min.

Håper det smaker!

Oppskriften over er en reprise, for undertegnede er nede for telling for øyeblikket.
Jeg kjente i hele går at noe var på ferde, og da jeg skulle legge meg holdt jeg seriøst på å fryse ihjel. Feberen herjer i kroppen og hodet kjennes ut som om det skal eksplodere, håper det går fort over.

God mandag videre ♥

9 tanker om “Sunne rosinboller med havregryn

  1. avatarAina

    Hei! Kan de bli for harde og tørre hvis man bruker fullkornshvete i stedet for speltmel?

  2. avatarCecilia

    Nam! Hadde ikke rosiner og kesam, men hakket opp noen tørkede fikener som lå liggende, og brukte gresk yoghurt i stedet for kesam. Fungerte fint det óg.
    Bollene ble faktisk redningen her i stad, når vi måtte få i storesøster på 3 år Paracet pga smertefull ørebetennelse.
    Masse god bedring til deg, Kristine! ?

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    Aina: Hei! Ja, det kan de – da ville jeg heller ha satset på rundstykkekonsistens 🙂

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    Cecilia: Så deilig! Stakkars lille storesøster 🙁 ♥ Takk, og det samme til henne!

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    Eva: For å få litt luftighet, ja. Disse er tyngre enn normal gjærbakst. Hvis ikke det er like viktig, kan du redusere heveperioden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *