Sukkerfri gelé med vaniljesaus

Inneholder reklamelenke

Hei!

Dagens søte er laget av kun to ingredienser, og gjort på 2 minutter.

IMG_9477

Oppskrift: (2 porsjoner)
5 dl sterkt blandet saft (valgfri smak, jeg har brukt jordbær fra Zeroh)
5 gelatinplater

Slik gjør du:
Legg gelatinplater til bløt i kaldt vann. Bland en halvliter sterk saft i en kjele.
Ha i gelatinplatene i saften, kok opp og rør rundt, la de smelte helt. Hell i passende former og sett kjølig et par timer.

IMG_9493

Det er veldig godt med bær til, du kan også ha i bærene i selve geléen om du ønsker det – ha de oppi det når den såvidt har begynt å stivne så faller ikke alle ned til bunn.

IMG_9990

Vil du ha vaniljesaus til, har jeg en supergod oppskrift her;

Oppskrift:
4 dl melk
2 egg
2 ts potetmel
1-2 ss sukrin gold
1 vaniljestang

Slik gjør du:
Visp sammen melk, egg, potetmel og sukrin gold i en kjele. Varm opp under stadig omrøring, men obs: ikke la sausen koke. Sett kjelen til avkjøling når vaniljesausen er passe tykk. Del en vaniljestang på langs og skrap ut frøene, rør godt inn i vaniljesausen.

IMG_9981

IMG_9481

Håper det smaker!

Nå skal vi kose oss i København ♥

Psst! Denne populære tightsen fra Adidas får du nå til kun 329 kr HER

2 tanker om “Sukkerfri gelé med vaniljesaus

  1. avatarMarte

    Artig at du delte dette akkurat i dag da jeg faktisk selv også laget gelé (av Zero sin røde solbær+ingefær – smak=). Synes alltid det er så friskt og godt med gelé når det er så sommerlig ute. Meeen gadd aldri lage saus saus så jeg improviserte ved å blande sammen Vanilje-Proteinpudding og yoplait sin vaniljeyoghurt.. Fungerte overraskende bra!

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    Marte: Haha, så godt da! Pleier ofte å kjøre en enkel versjon selv 😉 ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *