Torske-pytt-i-panne

Hei!

Jeg hadde en del rester som måtte brukes opp, så da ble det dette til middag like før helgen;

Jeg skulle gjerne hatt noen pølsebiter eller pepperoni oppi der også, men frem til jeg får sjekket hvordan det står til med kolesterolet etter omleggingen av kostholdet mitt, så får jeg pent vente 😉

Oppskrift: (2-3 porsjoner)
400 g torsk
4 poteter
50 g byggryn
1/2 brokkoli
1 snackpaprika
1/2 boks ananasbiter
3-4 ss erter
1 ts hvitløkpulver
en klype salt

Vask og skjær poteter i skiver, legg de på et bakepapir med litt olje og salt over, bak i ovnen på 215 grader i ca 20 minutter. Stek torskestykker i en panne til de er hvite og løsner litt. Jeg hadde en snackpaprika, ananas, kokt byggryn, brokkoli og erter liggende – dette tilsatte jeg i stekepannen mot slutten og smake til med hvitløkpulver.

Godt og blandet!

Vi drar på en mini-ferie til København i dag, men jeg stikker mest antagelig innom med noe godt til dere en av dagene neste uke.
Jeg må fortsette pakkingen, jeg er kanskje litt i overkant opptatt av å ha med nok mat, snacks, drikke og diverse, men det er neimen ikke lett å pakke til to små!

Ha det fint så lenge 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *