Hverdagsluksus!

sponset behandling

Så, da fikk jeg lagt meg ned i 90 minutter helt for meg selv – det har jeg ikke gjort på godt over 9 måneder, haha. Bare det i seg selv var helt nydelig.

Jeg fikk hudpleie OG vippebøy, i tillegg til å farge både bryn og vipper.

Jeg har vurdert vippe-extensions igjen etter et års pause, men det er så deilig å kunne gni seg i øynene og ha det helt naturlig så jeg har droppet det. Derfor er vippeløft så fint, for det er kun dine egne vipper som bøyes oppover. Løftet holder seg i opptil 8 uker!

På bildet er jeg helt sminkefri, du verden så deilig!

Om du trenger å friske deg litt opp før sommeren, kan jeg varmt anbefale hudpleie hos Hanne / Fresh Up Hudpleie

Hun holder til på Greverud, hos min faste, fantastiske frisør Helene ♥ / Hårstudio X

Ikke bare er de dyktige, men det er jo hyggelig å gå lokalt så lov meg at du stikker innom om du bor i nærheten 🙂 

5 kommentarer til “Hverdagsluksus!

 1. Hanne

  Liker at du «går lokalt»! *tommelopp*
  Vippebøy virker helt glimrende om man trenger et «løft», og bare det å farge de gir jo inntrykk av lengre og tykkere vipper.
  Kjekt å se så frisk og fin ut helt uten sminke! 😀
  Virkelig en super selvbruningsspray du har med på bildet også. Min favoritt!

 2. A.

  Wow, det ser ut som du har mascara på etterbildet. Jeg har permanent eyeliner, ikke heftig partysminke, men en tynn skravering langs vippelinjen. Anbefales om man går til en proff. Jeg gikk til Hege Treiborg. Får nesten håpe vippeløft varer kortere enn 8 uker på deg da, sånn at du får lagt deg litt nedpå igjen 🙂

 3. Kristine

  Hanne: Ikke sant! Venter i spenning på at det skal åpne tannlegesenter rett i nærheten også, alt i gåavstand takk 😀
  Jeg sprayet meg litt i går kveld, og enig – den er skikkelig bra!

 4. Kristine

  A.: Det er så kjekt med slike løsninger som gjør at man ser litt friskere og finere ut i hverdagen 😀 Haha, enig – 8 uker er for lenge til!

 5. JulesTheNorweegie

  Så herlig! Me-time er undervurdert altså, jeg trenger som regel det noen ganger i uken gitt, hoho! Stille og fredelig og bare lese i en bok, men litt luksus hadde vært digg også 😛 Godt at du koste deg! Vippene ble skikkelig fine *dåner*

Det er stengt for kommentarer.