Sunn og frisk appelsinmousse

inneholder reklamelenke

Hei!

I dag har jeg denne gode hverdagsdesserten til dere;

img_0042

Oppskrift: (6 porsjoner)
1 boks vikingmelk
8 gelatinplater
4 dl sukkerfri appelsinsaft (sterkt blandet)
1/2 appelsin
2 ruter sukkerfri sjokolade (som pynt)

Slik gjør du:
Legg gelatinplater til bløt i kaldt vann et par minutter. Bland en sterk appelsinsaft og skvis inn saften av en halv appelsin, hell en tredjedel i en kjele og varm opp. Klem vannet ut av gelatinplatene og ha oppi kjelen, rør godt og la de smelte helt. Bland inn resten av den kalde saften.
Pisk vikingmelk til en krem, hell saftblandingen over i en tynn stråle litt og litt mens du pisker. Hell i passende glass og sett kjølig i et par timer. Riv litt sjokolade over før servering.

img_0058

Tips: Appelsin kan også byttes ut med bringebær eller jordbær!

Håper det smaker!

10 kommentarer til “Sunn og frisk appelsinmousse

  1. M

    Kunne jeg tenkt å teste! Forresten må du teste linus pro nutrition proteinbar med sjokolade og karamell (om du ikke har gjort det) Ny favoritt hos hun som sverger til Goodlife! Bare synd de kun har den på Mix til den nette sum av 33,- pr bar 🙁

  2. Tina

    Så godt ut? Jeg lurer på om du lager all barnemat og babymat fra bunnen av også? Kanskje du har skrevet om det tidligere. Lager du moser, eller bruker du blw-metoden?

  3. Hege

    Fantastisk god dessert! Stooor porsjon. Smakte veldig friskt. Blir garantert laget igjen og igjen! Tusen takk for supre oppskrifter!

Det er stengt for kommentarer.