Sunnere bursdagskake til oss alle!

inneholder reklamelenker

Hei!

I dag er det ikke bare en vanlig fredag, det er bursdagen min! Så, da ville jeg gjerne ha en kake her på bloggen for å feire litt!

Sjokoladekake er noe de aller fleste liker, og hva er vel bedre når den attpåtil er bra for kropp og mage.

Oppskrift:
2 egg
30 g sjokoladeprotein (på salg!)
70 g havremel
1 ts bakepulver
20 g kakaopulver
20 g fibersirup
40 g sukrin+ (på salg!)
ca 1,5 dl (havre)melk

Glasur
2 ss ferdigblandet kaffe
1 ss kakaopulver
1 ss smør
1 ss philadelphiaost
Sukrinmelis til riktig smak og konsistens

Pisk egg og sukrin+ til eggedosis. Tilsett deretter fibersirup og det tørre litt etter litt, deretter melk til du får en passe tykk røre. Hell i en liten, smurt form (ca 15 cm) og stek i ovnen på 175 grader i 25-30 min.
Pisk sammen glasuren og bre over kaken – pass på at den er helt avkjølt.

Da er det bare å hente en kopp kaffe, eventuelt et glass iskald melk – håper det smaker!

Skal jeg være helt ærlig så elsker jeg ikke å ha bursdag, men det er ikke fordi jeg har problemer med å bli eldre. Det handler nok mer om at det er en påminnelse om at livet går videre, og det ganske fort. Når det er sagt så blir jeg alltid ekstra takknemlig på slike markeringer, for det minner meg om hvor mye fint jeg har i livet – spesielt mine tre gutter. 

Jeg ble vekket i dag kl 05:40 som vanlig, med lille I kravlende rundt meg som en liten orm, og deretter lille M sine tassende barneføtter som hoppet oppi senga sammen med oss – han gir i tillegg de aller beste kosene. Altså, hva mer trenger jeg?

18 kommentarer til “Sunnere bursdagskake til oss alle!

 1. Astrid

  Gratulerer med dagen❤️ Hilsen hun som akkurat nå sitter og gomler sin daglige dose bananlapper?

 2. Julie @ WolfItDown

  Gratulerer med dagen! Bare tenk på at med alder kommer visdom, og du har jo bygget opp en slik fantastisk familie! 😀 Hipp hipp hurra for deg, en evig kilde til varme og inspirasjon <3

 3. A.

  Gratulerer med dagen, Kristine!
  Den innebygde tidsfristen livet har, får meg til å fokusere på det jeg synes er vesentlig, og gi f i alt som ikke betyr noe. At livet går videre og er forgjengelig, synes jeg derfor er en fin ting. Men ja, visse ting, som en god kos, kunne godt hatt en pauseknapp:)
  Håper du får ekstra mange og lange klemmer i dag!

 4. Tonjemaa

  Gratulerer så mye med dagen, Kristine!?? jeg er ikke veldig fan av min egen bursdag selv. Men jeg prøver å tenke på hvor utrolig heldig jeg er som får muligheten til å bli eldre.

  Håper du får en fantastisk dag!❤️

 5. Kristina =]

  Gratulerer så mye med dagen fine! 😀 <3 Kos deg mye videre i dag også 🙂

  Bursdagsklemmer

 6. Kristine

  A.: Tusen takk! En pauseknapp, det hadde vært helt fantastisk ♥ Men, jeg synes jo egentlig livet bare blir bedre og bedre, så jeg gleder meg til fortsettelsen. Ja, det har jeg fått, og jeg har lurt til meg noen ekstra 😉

 7. Kristine

  Tonjemaa: Tusen takk! ♥ 🙂 Sånn tenker jeg også, blir litt ekstra glad i livet liksom 😀 Riktig god helg!

 8. Anja

  Gratulerer så mye med dagen, Kristine! Jeg har hatt en aldri så liten bursdagskrise selv det siste året, faktisk! Men nå har jeg endelig forsont meg med både alder og sted i livet, og jeg klarer endelig å se hvor heldig jeg er ❤️

 9. Ragnhild Nilsen

  Hei!
  Gleder meg til å prøve denne kaken! men kan man bruke vanlig sukrin eller sukrin gold istedet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *