Hjemmelaget yoghurt-is på pinne

inneholder reklamelenke

Hei!

Da var vi kommet til onsdag allerede!

I dag er det 16 varmegrader her jeg er, så dere får noe søtt, forfriskende og utrolig enkelt;

Valgfritt yoghurtbeger blandet med frukt og bær, ispinne nedi og inn i fryseren 3-4 timer – tada!

De blir litt krystalliserte, men jo fetere yoghurt du bruker dess mykere og bedre konsistens.

Et morsomt lite mellommåltid for store og små. Håper det smaker!

Ellers har jeg vært i et nytt møte i dag, denne gangen med ! De har jeg samarbeidet med i snart 7 år nå, og jeg har valgt å ha det slik for å bevare en lojalitet både ovenfor dem, meg selv og ikke minst dere. Jeg føler at det er mer troverdig når man går god for noe man faktisk holder seg til over tid. Uansett, det er mye spennende på agendaen og det er mye som gagner dere – gleder meg veldig til å dele mer de neste dagene!

God onsdag videre ♥

2 kommentarer til “Hjemmelaget yoghurt-is på pinne

  1. Anja

    Disse ispinnene skal jeg definitivt lage fremover, så friskt og godt ? En av grunnene til at jeg begynte å handle på x-life var faktisk deg og din troverdighet, så utrolig kult at du fortsetter samarbeidet!

  2. Kristine

    Anja: Veldig enkelt, og godt ja! 🙂 Så hyggelig å høre Anja ♥ Håper du får en fin helg!

Det er stengt for kommentarer.