Fra fitnessbarbie til tobarnsmamma

Så var dagen her – 10 år som blogger! Og for noen år det har vært – shit, jeg har opplevd mye bra!

Noen av dere har fulgt meg hele veien, noen fant bloggen da det begynte å handle mer om mat, og mange av dere ble interesserte i å følge meg etter at jeg fikk barn. Uansett så har det vært en utrolig reise, så la meg ta et lite tilbakeblikk på noe av det jeg har opplevd og delt med dere.

(Og la meg bare skyte inn at det er mye kropp og muskler back in tha day, så de av dere som ikke liker at jeg viser mammamagen min innimellom bør muligens hoppe over tidenes narsissistiske innlegg – hoho).

2008 – fleksing og fitness

Jeg startet på min utradisjonelle konkurransediett i januar 2008, etter litt over 4 måneders målrettet styrketrening.

Dietten satte jeg opp selv – det vil si sunn, proteinrik mat som jeg likte å spise, men med et kaloriunderskudd. Jeg visste sånn ca hva det jeg pleide å spise inneholdt, og unnlot derfor å veie maten og telle kalorier – det hadde aldri blitt et nøyaktig regnskap uansett. Jeg var dessuten redd for at det som i utgangspunktet skulle være noe gøy og spennende skulle bli for seriøst (les: besettelse). Jeg gikk etter vekt, fettklype og speil.

Treningen fortsatte som før, men med økt kardiovaskulær trening i tillegg. Jeg hadde også fokus på å ikke trene lettere til tross for at jeg oftere ble sliten.

Jeg meldte meg på min første bodyfitnesskonkurranse som «Kristine W» – jeg ville være anonym.

.
Utviklingen i ukene frem mot første konkurranse:

Etter 11 uker på konkurransediett så var tiden inne og jeg hadde gjort mitt beste.Ingen diettplan, ingen coach, ingen formsjekk eller poseringstrening. Hår, sminke og negler fikset jeg selv.

1.plass Sandefjord Open 2008

3.plass Oslo Grand prix 2008

I dagene etter konkurransene så begynte ryktene om doping, og det til tross for at jeg noe naivt trodde at jeg kom til å slippe unna – jeg ante jo ingenting om det. I ettertid ser jeg at det må være tidenes kompliment, jeg oppnådde noe som for mange virket umulig uten hjelp.

Jeg følte et stort behov for å renvaske meg selv, og bloggen ble opprettet 13.april 2008, i den tiden på blogspot og planen var å skrive et par innlegg for så å slette den når alt hadde roet seg.

2009 – 2012 – fleksingen fortsetter, bloggen består

Jeg begynte å få en del lesere, det fantes folk som faktisk synes det jeg drev med og sto for var tøft. Det ble en pådriver og motivasjon for meg, og jeg innså at jeg ikke lenger kunne være anonym. Det ble også viktig å motbevise noen myter som blant annet nødvendigheten av morgenkardio, frokost og måltid hver 3.time. Det førte til at jeg ble en liten outsider – på godt og vondt. 

KONKURRANSER: 
1.plass Stavanger Open 2009

1.plass NM 2009
1.plass Nordisk Mesterskap 2009

Comeback: 1.plass NM 2012

T-walk – med LAMBAADAAA

Premieutdeling

Jeg ble av en eller annen grunn ikke invitert med videre til nordisk, men sier meg fornøyd med alle konkurransene jeg har vært med på, samt alt jeg har stått for og videreformidlet. Selv om jeg aldri var en del av noe miljø og garantert irriterte mange med antidoping-snakk, har jeg møtt mange fine mennesker i løpet av disse fitness-årene.

PHOTOSHOOTS:

Her er noen av oppdragene jeg har vært så heldig å få være med på;

Treningsforum – forside & artikkel:

Body – artikkel ‘Norsk skogskatt’ 

Bygdøyshoot med Anette-Marie Antonsen:

Body – forside & swimsuit-shoot:

Olaf Tufte – jentemodell boxer:


Jeg lekte fitnessmodell i Drammen og på Holmsbu med fotograf Rolf-Ørjan Høgset

4P7I4199

Puh – mye kropp!

I løpet av disse 4-5 årene ble det helt tydelig for meg hvor gøy og givende jeg synes matlagning var, og i 2012 fortsatte jeg å skrive og dele på mitt eget domene – kriweb.no.

2013 – min første bok og bryllup

bilde

♦ TV-opptreden på God Morgen Norge

♦ Foredrag i samarbeid med Steinar Hoen og Gostudy på Bali

gen_article_image

♦ Treningsartikkel i Dagbladet

bilde (1)

♦ Artikkel i Østlandets Blad

ob

♦ Gifter meg med drømmemannen 22.juni 

BW__Middag_Weber-11blogg
Foto: Pernille Skaar

2014 – matskribent og mamma for første gang

En 2. bok blir utgitt – Sunnere og sterkere

IMG_9631

Jeg sier opp jobben som controller i et finansselskap og blir selvstendig næringsdrivende på fulltid

Jeg blir også matskribent for bladet Shape Up

Var med i en artikkel i Aftenposten/A-magasinet, høygravid og smørblid

bilde (5)

bilde 4

5.september kom Mathias til verden

bilde (3)

IMG_6891

Jeg var med i en artikkel om kvinnehelse i et bilag i Dagbladet

IMG_6922

Videoguiden min «Sunt og søtt med protein» ble lansert

KristineWeber_Instagram_2

2015

Bok nr.3 blir utgitt – Kristines muskelmat

Sjonglerer mammalivet, jobb og trening med lille M


Er med på God Morgen Norge på TV2 igjen


Video her

2016

Min 4.bok blir utgitt – Sunnere Livsstil med Kristine Weber

img_2193

Bortsett fra dette var det mitt tøffeste år noensinne. Todd, min kjæreste lille pus, måtte avlives 16.april og vi prøvde i lang tid å få et barn til.

Opplever en exu denne sommeren, men blir endelig gravid via prøverør i oktober

2017

Min 5.bok blir utgitt – Kristines sunne søte

22.juli blir jeg mamma til Iver

2018

Det går for det meste i mammapermisjon og bæring

Og her er vi nå! 10 år med kropp, proteiner, mat, bøker, tanker, følelser, mann, barn, nye samarbeid, opplevelser, bekjentskap og venner.

Uten tvil det beste valget jeg har tatt er å satse på dette, uansett når det måtte ende.

30 kommentarer til “Fra fitnessbarbie til tobarnsmamma

 1. Linda AK

  Så gøy lesing! Jeg har fulgt deg siden du «blogget» på iform ? og den første egne bloggen din. Det var tider det og! Lite bekymringer. Heldigvis går livet videre og det gledes at du holder det gående slik tilværelsen er nå. Hilsen fra en gammel fan ?

 2. Julie

  Fantastisk. Jeg har fulgt deg fra starten. Jeg elsket å se ei dame som deg med muskler men alikevell veldig feminin. Har alltid hat sansen for at du går din egen vei, i forhold til dietter og slik. Du har vært et stort forbilde for meg, å jeg mener å huske at denne bloggen var grunnen til at jeg begynte å trene tung styrketrening i stedet for timevis med cardio. Noe som virkelig var en fantastisk forandring.

 3. Miss.T

  Så fint et innlegg. Jeg falt tilfeldigt over den første boken din på biblioteket – kanskje i 2014, da lånte jeg den med hjem og derigjennom fant jeg bloggen din og har fulgt dig siden. Du er et fint og inspirerende menneske, og jeg verdsetter at du lukker os inn i en del av livet dit, selvom det til tider må være utrolig vanskeligt at dele så mye med omverdenen og «fremmede». Håper på at du fortsetter mange år ennå og at der for dig er flere pro’s fremfor con’s ved at blogge.

  Så utroligt fint at se alle bildene i dette i innlegget:-)
  Ha en fin helg, du og dine kjære, Kristine:-)

 4. A.

  Gratulerer! Jeg har fulgt deg siden fitnesstiden. Det var innlegg på bloggen din som gjorde meg nysgjerrig på periodisk faste. Uansett hva og hvor mye jeg spiste til frokost, ble jeg aldri mett. Magen knurret selv to timer selv etter et biffmåltid. På bloggen din lærte jeg at det finnes flere måter å gjøre ting på, 6 småmåltider og frokost er ikke for alle. Å følge sin egen vei føler jeg har vært den røde tråden gjennom hele bloggen. Så, til tross for at jeg aldri har vært noen stor fan av «sunnifiserte» søtsaker, fortsetter jeg å følge med, for middager, treningsglade og inspirasjon til å «hoppe ut i det». Takk!

 5. Camilla

  Aaw, så mange minner, så mange følelser det vekker og så gøy dette har vært <3
  Jeg har lært ufattelig mye om meg selv igjennom deg. Du har delt ditt liv på en behagelig og treffende måte, verken for mye av det ene eller det andre. Eller nei, vent. Det var en liten løgn. Jeg elsker innleggene dine som går mer i dybden på temaer, så dette burde det vært mer av, hehe. De innleggene gjøre noe mer med meg, enn innlegg som kun handler om en matrett, en treningsmetode, en trenings-tights eller en oppskrift.
  Jeg føler jeg har blitt kjent med deg på en moderne og spesiell måte. Du blir aldri kvitt meg og jeg føler omsorg for deg 🙂 <3

 6. Nina

  For en flott og sterk kvinne du er. Har ikke fulgt deg så lenge så det var virkelig en opplevelse å lese dette innlegget.

  Er ikke så inn i dette fitness-opplegget…men lurer på hvorfor dere under fitness-konkurransen blir så brune…??? Synes du er så fin slik du er. Stå på!

 7. Hanne

  Gratulerer med jubileum!! Kjempegøy å lese kortversjonen av historien din på nytt, og ekstra kjekt er det siden jeg tross alt har vært med på hele den «lange versjonen» <3

 8. Vibeke

  Så kjekt å lese og å se bilder. Jeg har fulgt deg de siste tre årene og viste lite om fitness reisen din. Imponerende altså? Gratulerer med jubileum og takk for en flott blogg og gode bøker?

 9. Julie @ WolfItDown

  Fine norske skogskatten som svenskene sa! Mye spennende som har skjedd og som du har laert oss, du har en slik sunn innstilling og deler paa godt og vondt og er et sant forbilde for oss damer altsaa! 😀 Velfortjente suksesser og for en flott familie du har <3

 10. Kristine

  Linda AK: Jeg husker deg, eller i hvert fall nicket ditt 😀 ♥ Ja, heldigvis går livet videre, og for min del er det bedre enn noen sinne. Takk – håper alt står bra til! 🙂

 11. Kristine

  Miss T: Tusen takk! Jeg deler de største tingene i livet med dere, men samtidig veldig lite fra hverdagen nå – i forhold til før, så det er veldig hyggelig at jeg fortsatt har dere som lesere ♥ 🙂 Takk det samme!

 12. Kristine

  Malin: Takk for at du har fulgt meg alle disse årene, og håper alt står bra til med deg og din lille familie ♥ 🙂

 13. Kristine

  Camilla: Jeg skulle gjerne ha delt mer av livet mitt nå, men samtidig betyr det at jeg deler barna mine og det skal de få slippe 🙂 Jeg er så heldig som har dere lesere, spesielt deg da – du har en spesiell plass i blogghjertet mitt ♥

 14. Kristine

  Nina: Takk for det! 🙂
  Du, den brunkremen smøres på fordi det er så utrolig sterkt scenelys og hadde vi ikke hatt det på hadde man ikke klart å se muskulaturen på samme måte – og det er tross alt den som skal vurderes og konkurreres med. Det vaskes av igjen når konkurransedagen er over.

 15. Kristine

  Vibeke: Da kan jeg tenke meg at dette var et lite «sjokk», haha.. Tusen takk for det, og hyggelig at du liker bøkene mine ♥

 16. Kristine

  Julie: Husker jeg synes at det var morsomt siden jeg tross alt var (er) veldig kattegal. Tusen takk ♥

 17. Cecilie

  Wow! Du en utrolig inspirerende person, og det er veldig gøy å lese om alt sammen her. Håper du fortsetter lenge, og jeg ønsker deg alt det beste for fremtiden!! Gleder meg til å følge videre 🙂

 18. Solfrid

  Imponerende ? Veldig gøy å lese om din reise de siste 10 årene! Du har veldig mye å være stolt av ? Bra jobba ??

 19. Sara

  Kjære Kristine,
  det har vært så gøy å følge deg, og jeg håper det blir maange år til!

  Jeg har fulgt deg fra fitnesstiden, og liker hvordan innholdet på bloggen din endrer seg etterhvert som livet ditt får annet fokus. Både at du er ærlig om at guttene dine står i fokus -så maten og treningen må være familievennlig- og at du forteller om kostholdsendringer som resultat av høyt kolesterol. Dette gjør at jeg stadig kommer tilbake til bloggen din, fordi jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Livet endrer seg og man prioriterer annerledes, men viktigheten av en sunn livsstil, masse glede, bra mat og trening endrer seg aldri.

  Håper dette ga mening. Poenget er at jeg digger deg og jobben du gjør <3

 20. Kristine

  Sara: Det ga absolutt mening, og jeg er veldig glad for at du «vokser» med meg på denne ferden. Det har skjedd så mye i både mitt og deres liv på 10 år, så det er helt naturlig at ting endres, men som du sier – fokuset og interessen for et sunt liv med bra kosthold og styrketrening vil bli hos meg i lang, lang tid. Og så lenge det er slik, vil jeg fortsette å dele her på bloggen. Takk ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *