Vegetarisk gryte med bønner og bygg

Hei!

Har dere hatt en fin påske?

Det ble noen dager fri fra jobb og sosiale medier, og det var superdeilig. En skikkelig fin påske med favorittguttene mine, og tilstedeværelse i alle små øyeblikk.

Vi har blant annet vært på kino, stranda, Kongsberg, ekebergparken og bondegård. Vi har i tillegg hatt påskeegg-rebus og feiret et par bursdager, så nå er vi klare for hverdagen igjen med forhåpentligvis noen vårtegn snart!

Ok, over til dagens middag!

Oppskrift: (2-3 porsjoner)
1 boks store hvite bønner
1 boks hakkede tomater
2 ss ketchup (eller tomatpuré)
1 brokkoli
2 gulrøtter
1/2 paprika
1/3 løk
1 hvitløksfedd
salt og pepper
1 avokado
100 g byggryn
en neve cashewnøtter

Slik gjør du:
Kok byggryn som anvist og skjær avokado i skiver.
Skjær brokkoli, paprika, løk og gulrøtter i mindre biter, ha i en kjele med hakkede tomater, ketchup, hvite bønner, finmost hvitløk. La det småputre i 10-15 minutter mens byggrynene koker. Smak til med salt og pepper, strø over cashewnøtter før servering.

Supersunt, proteinrikt og godt!

Håper det smaker og god tirsdag 🙂 

2 kommentarer til “Vegetarisk gryte med bønner og bygg

  1. JulesTheNorweegie

    Så koselig påskeferien hørtes ut! Her tok vi det rolig og gikk ut på middag, holdt lav profil 😛
    Denne gryten ser og høres kjempegod ut! Jeg digger konsistensen av bygggryn, og har brukt det i risotto før 😀 Kanskje jeg skal prøve denne her oppskriften 😀 Ha en fortsatt fin uke! <3

  2. Kristine

    JulesTheNorweegie: Superfin påske! 🙂
    Ja, byggryn har blitt en ny favoritt. Jeg er mest fan av byggrynsgrøt, men prøver å ha det ofte til annen middagsmat også – må bare overtale mann og barn, haha.
    Ha en fin uke videre ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *