Påske-kindersjokolade med 3 ingredienser!

inneholder reklamelenke

Heisann!

I dag kommer en reprise på disse godbitene fra et par år tilbake. Sjokolade med melkekrem uten tilsatt sukker – kun 3 ingredienser! 

Sjokolade med melkekrem: (10 stk)
100 g sukkerfri melkesjokolade
200 g vikingmelk
100 g sukkerfri hvit sjokolade

Fremgangsmåte:
Lag melkefyllet ved å smelte hvit sjokolade i en kjele på lav varme, tilsett vikingmelk og la det småputre i 15-20 min til det tykner. Sett til avkjøling.
Smelt sukkerfri sjokolade (eller mørk sjokolade) og ha i mindre former, husk å smør oppover kantene. Jeg pleier å legge formene i fryseren i forkant, da stivner det raskere. Ha en klatt med melkefyll nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Sett kjølig en times tid.

Du vil bruke ca en fjerdedel av melkefyllet i disse sjokoladene, så du vil med andre ord ha mye igjen. Men, lag gjerne flere sjokolader – de kan fint fryses.

Du kan også bruke melkefyllet i ostekaker og andre kaker, muffins eller som glasur eller topping.

En stor favoritt både her hjemme og hos dere – den har vært postet et par ganger tidligere + den har fått sin hedersplass blant det sukkerfrie hverdagsgodtet i boka Kristines sunne søte.

Som du får til 50% rabatt (!) her

Ellers har vi vært på kino og biblioteket de siste to dagene og nyter påskeferie hjemme. Museum, lekeland og turer ute står på planen i tillegg til en dagstur til Kongsberg, og det blir skal vi si.. spennende med en liten kar som hater bilsetet sitt.

Det er uansett deilig med ferie – håper dere har det fint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *