Vegetarisk og vårsko

inneholder reklamelenke

Hei og god mandag!

Jeg har som nevnt endret kostholdet mitt til å inneholde enda flere vegetariske middager, så her får dere helgens tacotallerken;

Oppskrift: (1-2 porsjoner)
5 sopp
200 g kokte, røde linser
2-3 ss tacokrydder
1 avokado
1 ts hvitløkspulver
en klype salt
en skvis lime
2-3 ss mager kesam
2 ts salsa
2 lomper
Frisk salat og grønnsaker

Stek kokte linser og sopp sammen med tacokrydder. Mos avokado sammen med hvitløkspulver, salt og lime. Serveres med frisk salat, kesam, salsa og lomper.

Strø gjerne ost over hvis du vil ha det. Håper det smaker!

Ellers innser jeg at det blir en liten stund til jeg får brukt mine nye vårsko… sukk.

Jeg klarte allikevel ikke å vente med å prøve eller vise de frem – de er superlekre!

Og de er på salg her!

God mandag ♥

7 kommentarer til “Vegetarisk og vårsko

 1. Ranveig

  Nam, dette så godt ut 🙂 Har et spm, tenkte lage Ostekake med 60 gram protein om noen dager, men det ser ut som det er utsolgt for proteinpulveret du linket til i oppskriften. Vet du når det kommer på lager igjen?
  Typisk når jeg skulle lage denne kaken nå 🙂

 2. Marte

  Liker godt linser i taco jeg også- har i det siste blitt veldig glad i å kombinere linsene med quinoa, så det anbefaler jeg på det sterkeste! Synes det gir enda mer smak, (pluss at proteinene får en bedre aminosyresammensetning når man kombinerer mer enn én slik veggiskilde (bønner, linser, quinoa osv))

 3. Kristine

  Ranveig: Så hyggelig! Den som heter Raspberry yoghurt fra samme merket er også veeldig god 🙂

 4. Ranveig

  Takk for svar, men blir ikke denne litt syrlig? Har så lyst til å lage denne ostekaken med jordbær 🙂

Det er stengt for kommentarer.