Myke karameller uten sukker

reklamelenke

Hei dere!

Det er torsdag og kvinnedag, så da kjører vi på med noen godsaker dedikert til oss fantastiske skapninger;

Oppskrift: (ca 36 stk)
2 bokser (ca 800 g) vikingmelk
60 g smør
40 g sukkerfri sjokolade 
5-6 ss fibersirup 
en vaniljestang
en neve valnøtter (kan sløyfes)

Fremgangsmåte:
Hell vikingmelk i en teflonkjele, ha i smør og sjokolade i mindre biter. Gi det et oppkok med konstant røring, skru deretter ned varmen. Ha i fibersirup og vaniljefrø, og la røren stå og småputre i 40-50 minutter.
Når du har fått en tjukk karamellaktig røre som kan minne om hapå, kan du røre inn hakkede valnøtter og helle den i en form med bakepapir nedi. Sett kjølig over natta og del deretter opp i mindre biter.

Håper det smaker!

Gi deg selv et stort smil i speilet, og ha en fantastisk dag ♥

6 kommentarer til “Myke karameller uten sukker

  1. Kristine

    Sarah: Ja, men da bør du røre kontinuerlig. Du kan også lage i mikro om du har, det tar kortere tid.

  2. Sarah

    Hei! Jeg fikk tak i teflonkjele og lagde disse, har stått i kjøleskap snart er døgn men er fortsatt veldig hapå-aktig, litt stivere. Men skal de være mer fastere? Jeg kokte også i 60 min da jeg synes det aldri ble så fast spm hapå, men noe i nærheten. Brukte 6 ss fibersirup. Jeg rørte massen underveis i koking, skal jeg kanskje ikke gjøre der? Og går det ann å bruke fibersirup gold? (Jeg brukte blank på første)

Det er stengt for kommentarer.