Ostekake med 60 gram protein!

/reklamelenke

Hei!

I dag har jeg en sunn og god jordbærostekake til dere;

IMG_4283

En rosa liten sak med søt ostekrem, crunchy bunn og friske bær.

IMG_4289

Bunn:
20 g finhakkede mandler
30 g havregryn
10 g proteinpulver (jordbær med hvit sjokolade)
30 g fibersirup gold
en klype salt

Ostekrem:
300 g philadelphiaost
30 g proteinpulver (jordbær med hvit sjokolade)
3 ss sukrinmelis
1,5 dl sterkt blandet sukkerfri saft
12 g gelatinpulver

Slik gjør du:
Finhakk mandler og bland sammen havregryn, proteinpulver og en klype salt. Varm opp fibersirup til det bobler og bland sammen med tørrvarene. Klem ned i en form (jeg brukte en bolle med plastfolie nedi – ca Ø12 cm).
Smelt gelatinpulver i oppvarmet saft, pass på så alt smelter helt. Pisk sammen kremost, sukrinmelis og proteinpulver. Tilsett en noe avkjølt gelatin- og saftblanding, litt og litt mens du pisker. Hell ostekremen over bunnen og sett kjølig i 2-3 timer. Servér med friske bær.

Proteinpulveret jeg bruker er for øvrig helt fantastisk, det inneholder små biter av bær og sjokolade.

IMG_4278

Hele ostekaken inneholder nesten 60 g protein, så dette kan man trygt kalle mat for muskler.

Jeg har regnet grovt på det, men tror at det skal bli sånn ca 200 kcal og 15 g protein om du deler kaken i 4 veldig store stykker – som en proteinbar med andre ord.

IMG_4303

Håper det smaker!

6 tanker om “Ostekake med 60 gram protein!

  1. avatarJulesTheNorweegie

    Den der hadde nok ikke nådd noen andre enn meg gitt, om jeg hadde laget den! Hah! 😛 Med mindre noen var invitert på kaffe så klart – også den knæsje fargen 😀 Løv it!

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    JulesTheNorweegie: Love pink! Må lages flere ganger, nam 🙂
    God onsdag fine deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *