Ei litta kake til frokost takk

/reklamelenke

Hei!

I dag får dere servert et søtt og saftig bananbrød, som egentlig smaker som kake og kan spises til frokost;

Oppskrift: (1-2 porsjoner)
1 godt moden banan
1 egg
4 dråper stevia vanilje
70 g melk
2 ts kardemomme
1 ts kanel
2 ss peanøttsmør
30 g havregryn
100 g havremel
1 ts bakepulver

Slik gjør du:
Mos en banan med en gaffel og visp inn egg og melk. Tilsett kardemomme, kanel, havregryn, havremel og bakepulver, visp luftig. Rør inn peanøttsmør helt til slutt og hell i en liten brødform med bakepapir nedi. Stek i ovnen på 180 grader i ca 20 min.

Serveres gjerne med ekstra peanøttsmør og bananskiver på toppen.

Jeg har vært hjemme med mine to små noen dager nå, og selvom jeg elsker tiden hjemme med begge to skulle jeg gjerne hatt et ekstra sett med armer – og en fem-minutters i sofaen – haha.

Håper det smaker, og ha en super fredag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *