Sjokoladehjerter

/reklamelenke

Hei!

I dag får dere disse søte sjokoladehjertene laget på 1-2-3.

Disse minner meg om barndommen, for da søtsuget gjorde seg gjeldende etter skolen i mine yngre dager, så var det slike sjokoladeboller som ble laget. De het noe upolitisk korrekt på den tiden og var laget med sukker eller melis, men prinsippet er det samme.

Jeg har skrevet ca i oppskriften, for her må du nesten smake deg litt frem selv.

Oppskrift:
100 g smør
ca 2 ss kaffe
ca 150 g havremel
ca 60 g sukrinmelis
2 ts vaniljesukker (eller stevia vanilje om du vil)
2 ss kakao
2 ss kokosmasse

Smelt smør og rør inn resten av ingrediensene. Ha sjokolademassen i passende former (eller ha i mer mel om du ønsker å rulle baller) og strø kokos over. Sett kjølig et par timer.

Håper det smaker ♥

Ellers vil jeg vise dere mine nyeste innkjøp;

Synes treningsjakken er så fin! Den er også veldig behagelig på.

Og bagen? Den brukes som kombinert stelleveske for tiden – haha. Helt super!

Får plass til både treningsklær, babyteppe og bleier. Kan bæres både i hånda eller over skulderen.

Bagen finner du her

Jakken finner du her (på salg!)

God onsdag!

5 kommentarer til “Sjokoladehjerter

  1. Kristine

    JulesTheNorweegie: Takk takk! Også så lettvint å lage, dekker søtbehovet kort tid etter at det inntreffer 😀 God torsdag til deg!

  2. Rannveig Marlene Dahl

    Hei Kristine! Jeg håper du ser denne kommentaren :p Jeg står for tredje året på rad og lager disse på kjøkkenet. Dette året lager jeg de også til julegavene! Men så kom jeg på – hvor lenge er de holdbar? Bør jeg kanskje fryse de ned med en gang de er ferdig, og ikke gi de ut før så nært julaften som mulig?
    Masse god jul til deg, og takk for mange gode oppskrifter opp gjennom årene <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *