Proteinbrownie med peanøttglasur

/reklamelenker

Heisann!

Jeg lovte dere en digg hverdagsdessert, så på denne fantastiske lillelørdagen – here you go;

Nesten 20 gram protein per stykke!

Hva trenger man så til å lage disse godbitene fulle av proteiner?

3 ingredienser!

150 g proteinbrowniemiks (røres ut med ca 1 dl vann)
4 ss peanøttmel (røres ut med litt vann)
1/2 proteincrisp som topping (eller annen proteinbar)

Røre sammen, steke i 10 minutter og ta-da!

Browniemiksen koster 179 kr (på salg) og kan brukes til å lage kake og muffins også, veldig fint de dagene man egentlig ikke orker eller har tid til å stå på kjøkkenet.

Husk at dette er hverdagsdessert, smaken kan ikke sammenlignes med ekte vare, men det er heller ikke meningen. Sunt og godt på den proteinrike måten 🙂

God onsdag!

6 kommentarer til “Proteinbrownie med peanøttglasur

 1. June

  Hei,
  Jeg lurte bare på om du savner tiden med konkurranse og bodyfitness? Jeg husker godt så bra du gjorde det, og det var veldig spennende å følge deg. Har du noen planer om konkurranse ved en senere anledning?

 2. Kristine

  June: Hei! Både ja og nei! Jeg opplevde mye gøy på den tiden, og ikke minst var det der det hele startet med kosthold og blogg. Jeg synes det er så stor forskjell på da jeg først startet (for 10 år siden!) og etter at bikinifitness kom på banen – det har i større grad blitt seksualisert og vanlig. Det var gøy å holde på med noe som ikke «alle andre» gjorde.
  Jeg kommer nok ikke til å konkurrere igjen, men å komme i litt ekstra god hverdagsform igjen står på agendaen 🙂

 3. Anja

  Hei! Jeg har et spørsmål angående boken din som inneholder et eget kapittel for barn, hva slags oppskrifter er det der? Mest sunne alternativer til snacks, eller middager og slikt og? Hadde vært fint med litt inspirasjon nå når lille P har begynt å spise fast føde 🙂 Ha en fin fredag videre!

 4. Kristine

  Anja: Hei! Det passer best for barn over 1 år dessverre, det er hverdagsgodt, pålegg o.l. der honning er mye brukt 🙂
  Er din veldig interessert i mat? Det er (dessverre) ikke min lille tass, må jobbe litt mer med saken denne gangen – haha. God fredag!

 5. Anja

  Ja, han er 5,5 måned og spiser fire måltider om dagen. Grøt to ganger, og ellers most frukt og grønnsaker. Han er veldig glad i kald most mango, avokado, søtpotet og gulerot. Så her går det unna! Men ammer til hvert måltid, så han får i seg rikelig med morsmelk og. Men da kan han glede seg til han blir et år og får smake på de gode oppskriftene dine 🙂

  Jeg har kjøpt meg smoothie-poser, tenkte lage opp og fryse ned. Men litt usikker på hva som kan puttes i siden han er så liten.

 6. Kristine

  Anja: Oi, så bra! Min er straks 6,5 måned og vil knapt ha velling 😀
  Du kan jo lage mange gode frukt- og grønnsakskomboer; søtpotet, pære, eple, gulrot, avokado, bær, banan osv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *