Hei og god mandag!
Her får dere dagens kjøttfrie middag;
Oppskrift: (2-3 porsjoner)
1 stor pose spinat (eller fryst)
1/2 løk
1-2 ss smør
5 dl kraft eller buljong
1 dl rømme
1 ts hvitløkspulver (eller 1 fersk fedd, finmost)
salt og pepper
Rundstykker med smør (valgfritt, som tilbehør)
Fres løk i litt smør i en kjele. Rør inn bladene når løken har blitt blank og mør. Fres videre under omrøring til bladene har falt sammen. Tilsett hvitløkspulver og kraft, kok opp og kok suppen i 5–10 minutter.
Kjør suppen jevn med en stavmikser. Tilsett rømme og smak til med salt og pepper. Server gjerne med ferske rundstykker og en ekstra rømmeklatt.
Håper det smaker!
Ellers er lille I et halvt år i dag, for en fantastisk og hektisk tid det har vært hittil. Jeg tror jeg aldri har elsket, grått, stresset og smilt så mye i hele mitt liv ♥
Med min stavmixer spruter det fort overalt å hvordan løser du det når det er kok varmt ?
Jeanette: Min og, så jeg «pump»-mikser med et lokk over, eller i verste fall har det i en blender.
Gratulerer med halvårsdag til lille gutten <3 Så fort tiden flyr da!
Også denne suppen så skikkelig god ut! Hadde selv bakt søtpotet og paprika suppe med kokosmelk i dag etter trening 🙂
Håper du har hatt en fin start på uken Kristine 😀 xx
JulesTheNorweegie: Tusen takk! Ja, dette halvåret har gått ganske fort – samtidig som jeg synes han alltid har vært her 😀
Så deilig suppe!
Ha en super onsdag ♥
Denne oppskriften var kjempegod også med grønnkål – og dine knekkebrød til!
Christel: Så hyggelig å høre! Grønnkål må jeg hive oppi neste gang 🙂