Pannerett med ris

Hei!

Dette er en middag jeg fant langt tilbake i arkivet som jeg har glemt å dele med dere. Sunt, enkelt og godt!

Det er som en gryterett, men laget i stekepanne – derav pannerett;

Oppskrift: (2-3 porsjoner)
600 g karbonadedeig
1 boks hakkede tomater
1/3 finhakket løk
3 ss ketchup u/sukker (eller tomatpuré)
2 ts spisskummen, 1 ts paprikapulver, 1 ts hvitløkspulver, salt og pepper
1 brokkoli i mindre buketter
2-3 gulrøtter i skiver
3-4 cherrytomater delt i to
1 pose ris (som tilbehør)

Håper det smaker!

Ellers er vi klare for helg her i huset, jeg skal straks hente M i barnehagen og så tar vi en tur til biblioteket. Vi må ha nye bøker, og jeg er så glad for at vi har den fine rutinen med å lese minst to bøker hver kveld. 

Lille I ligger og sover litt nå, oh yes dere hørte riktig – han ligger og sover. Han liker seg fortsatt i bæresele, men jeg har bihulebetennelse og ryggen prøver å fortelle meg at den trenger en pause i ny og ne. Han ammes i søvn, jeg ligger litt ved siden av han, og tar deretter lydløse ninja-moves ut av senga og rommet.

Håper dere får en super helg!

2 tanker om “Pannerett med ris

  1. avatarJulesTheNorweegie

    Mmm så digg! Også legg og lage vegansk/vegetariansk også 🙂

    Håper dere har hatt en trivelig helg! Her var det stille, men fikk sett venninner og ble invitert på middag! Koselig, men herlighet for et gufsevær det var her borte i dag, brrr!

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    JulesTheNorweegie: Hva liker du å bruke i stedet for karbonadedeig i en slik rett?
    Her er det snøstorm i dag! Digg innevær ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *