Kremet kylling i peanøttsaus

Heisann!

I dag har jeg en ekstra digg middag til dere, det er tross alt lillelørdag!

Oppskrift (3 porsjoner)
900 g kylling
3 ss peanøttsmør
2,5 melk (eller kokosmelk)
1 frossenpose wokmiks
1 brokkoli
2 gulrøtter
2 ts karripulver, 1 ts hvitløkpulver, salt og pepper
en neve cashewnøtter

Fremgangsmåte
Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne. Tilsett brokkoli i mindre buketter, gulrøtter i mindre stenger og en frossenpose med wokmiks. Krydre godt, og tilsett bittelitt vann mens du steker så det ikke blir brent.
Ha oppi cashewnøtter, peanøttsmør og melk, la det småputre og tykne. Serveres med litt hakkede cashewnøtter på toppen.

Denne er både uten salt og sukker, og supergod! (/sponsorlink)

Håper det smaker!

Ellers sitter jeg her med en liten tass som ikke føler seg så bra etter gårsdagens vaksine. Han som vanligvis er så blid, stakkar lille. Han har vært i bæreselen i snart fire timer nå, det er ingen andre steder han vil være.

Da er det ikke så mye annet å gjøre for meg heller, så treningsøkta og siste bortrydding av jula får vente litt 🙂

6 tanker om “Kremet kylling i peanøttsaus

  1. avatarA.

    Nam! Har rester av kalkunbryst liggende, og nå vet jeg hva jeg skal bruke de til. God bedring til lille I.

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    Kristin: Jeg har i denne omgang valgt lavkarbo (derav mengden kylling i forhold til porsjon), men du må gjerne bruke mindre kylling og servere brød eller ris til om du ønsker 🙂

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    Anette: Det blir ikke samme konsistens og smak uten, men du kan sikkert bruke et annet nøttesmør (eventuelt frø om du er allergisk) eller droppe det (smak da til med mer krydder e.l.).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *