År 2017 – tusen takk!

/reklame egen bok

Årets bok

img_9719

img_9725

img_9728

img_9732 
Nr 5 i rekken. Boka inneholder 4 kapitler; Kalde desserterKaker og bakstEnergibarer og snacks, og til slutt Barnas søte favoritter.

img_9734

img_9735

Fåes her

Årets hemmelighet

Jeg ventet til jeg var nesten halvveis i graviditeten, det var godt å endelig få delt det ♥

Årets populære oppskrifter

Hjemmelaget vaniljeis


Oppskrift her

Fastelavnsboller

Oppskrift her

Mandelsmør


Oppskrift her

Årets tur

Vi dro til København, siste ferieturen som familie på tre (+ en i magen).

Årets største begivenhet

På lørdag morgen den 22.juli 2017 kom endelig lille Iver til verden. Verdens fineste lillebror!

Årets trening, form og familielivJeg har delt mye mat, tanker og treningstips siden fødselen, men det har ikke blitt like mye som jeg kanskje trodde. Det er definitivt travelt å være tobarnsmamma og selvstendig næringsdrivende, men det føles veldig riktig å prioritere guttene mine. De går jo selvfølgelig foran alt annet, og det har i tillegg vært en ekstra travel høst og vinter med en del sykdom. 

Jeg lover allikevel at det blir mer fra meg i det nye året. Spesielt treningsdelen, den skal trappes opp og forbedres. Motivasjonen er i hvert fall på topp, og ikke minst blir det enklere å gjennomføre økter nå som lillebror kan legges ned og underholdes noen minutter.

Jeg synes 2017 har vært helt fantastisk, og jeg føler meg så utrolig heldig for alt jeg får oppleve. Tusen takk til alle som fortsatt følger meg, jeg gleder meg til nok et nytt år sammen med dere!

Godt nytt år! ♥

10 kommentarer til “År 2017 – tusen takk!

 1. Miss.T

  Synes ikke at der har manglet noe i indleggene dine, hverken indhold eller hyppigheden av indlegg. Stå på fine du, høres ut om om du har prioritetene helt riktig. Gleder mig til at følge dig videre i 2018 også:-). Godt nytår til du og dine kjære!

 2. Tonjemaa

  Godt nytt år, Kristine!? gleder meg til å fortsette å følge deg i 2018, lese om hverdagen din og hente inspirasjon til både mat og trening. Du er super!

  Måtte 2018 behandle deg og familien din fantastisk!❤️

 3. Iselin

  Godt nytt år til deg og dine! Takk for alt du deler. Jeg har fulgt bloggen din lenge, men er dessverre ikke så flink til å kommentere. Gleder meg til å følge deg videre. 🙂

 4. Kristine

  Miss T: Det var godt å høre, tusen takk ♥ Håper dere hadde en fin nyttårsfeiring! 🙂

 5. Kristine

  Tonjemaa: Godt nytt år! 😀 DU er super, og jeg håper 2018 blir helt fantastisk for deg og dine ♥

 6. Kristine

  Iselin: Tusen takk for at du legger igjen en liten hilsen, det settes stor pris på ♥ Godt nytt år, og takk som følger med videre 🙂

 7. JulesTheNorweegie

  Neimen så koselig!
  Leit med mye sykdom og slikt, men og bli frisk og rask eller sørge for at de små blir tipp topp igjen er selvfølgelig alltid viktigst <3

  Masse som har skjedd og mange fine bilder også! Herlighet som størsten har vokst da ^ ^

  Godt nytt år! x

 8. Kristine

  JulesTheNorweegie: Hei – hyggelig å høre fra deg! Ja, her flyr tiden (dessverre), men vi er flinke til å stoppe opp og nyte med jevne mellomrom ♥ 🙂
  Håper alt står bra til, og godt nytt år!

Det er stengt for kommentarer.