Pepperkake(funkis)hus

Hei dere!

Jeg må vise dere årets pepperkakehus;

Eller container om du vil.

Sånn ble det altså, vi gikk all in på smak og ikke utseende. Jeg elsker myke pepperkaker, så jeg lagde selvfølgelig tak og vegger altfor tjukke. Jeg så at taket ikke kom til å holde seg oppe, så det ble et funkishus.

Og vinduer glemte jeg.. og pipe.

Uansett, det var det beste pepperkakehuset vi har spist 🙂

Ellers koser vi oss masse med juleferie, vi er en stor familie som møtes tre dager i strekk.
Ribbe og karamellpudding hos storesøster på julaften, i går hadde vi julelunsj hjemme hos oss, med Dronning Maud til dessert som vanlig, og i dag står pinnekjøtt og riskrem på menyen – mine to favoritter.

Vår første jul som en familie på fire – å være så heldig a gitt ♥

Håper dere koser dere!

4 kommentarer til “Pepperkake(funkis)hus

 1. Hanne

  Så stas å kunne samle alle mann i løpet av jula ? Huset/containeren ser veldig innbydende ut spør du meg, nam nam!

 2. A.

  Nå lo jeg godt. Trodde jeg skulle se et svært slott av pepperkake da jeg scrollet nedover siden 😀 😀
  Godt at du får litt avlastning på bæring av minstemann.

 3. Kristine

  A.: Haha, jeg tror jeg aldri har klart å lage/pynte et fint pepperkakehus 😀
  Veldig fint med juleferie ♥

Det er stengt for kommentarer.