Dagens Halloweenfrokost

Hei og gledelig Halloween!

Vi feirer ikke det (ennå), men det blir vel til at vi gjør det med tid og stunder.. så får jeg heller gnåle hvert år om at jeg savner tradisjonen med julebukk. Sistnevnte var liksom litt hyggeligere for de aller minste, og ikke minst gratis.

Uansett – her er dagens frokost;

IMG_8518

Du trenger:
1 banan
2 ss gresk yoghurt
2 biter sukkerfri sjokolade

Del en banan i to og legg i fryseren en times tid.
Smelt sjokolade og sett frem yoghurt. Dypp bananene i yoghurt og lag øyne og munn med sjokolade. Spises umiddelbart eller oppbevares i kjøleskap.

Eller, hvis du ikke orker å gjøre så mye ut av det;

Artig, enkelt og godt!

Du trenger:
Vaniljeyoghurt (yoplait 0%)
Blåbær
Valnøtter
Blåbærsyltetøy u/sukker

Senere i dag skal vi på 3 måneders kontroll ♥

2 kommentarer til “Dagens Halloweenfrokost

  1. Kristin Gustavsen

    Hei. Hyggelig å følge med på bloggen din. 🙂
    Jeg lurer på hva du gir av søtstoff til de små. Selv har jeg to små, han eldste er 2 år og til nå har jeg valgt å gi han vanlig sukker fremfor andre søtnings alternativer fordi jeg vet for lite om det.

  2. Kristine

    Kristin: Hei! Takk for det! Min eldste på 3 år får litt sukrin på grøten innimellom, men ellers er det ikke så mye. Jeg bruker noen ganger sukrin gold eller fibersirup i oppskrifter som han smaker på, men det er kun snakk om 1-2 spiseskjeer fordelt på en hel røre og han får da kanskje i seg 1-2 gram i én porsjon muffins eller banancookies 🙂 Jeg tror litt er ok, men vil ikke gi noen anbefalinger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *