Saftig bananbrød med peanøttsmør

/sponsorlink

Hei!

Jeg er hjemme med to små syke gutter, så tiden går stort sett med til å pleie, trøste og tørke neser og øyne.

I dag får dere servert en sunn fristelse som dere finner i oktoberutgaven av Shape-Up;

Oppskrift: (1-2 porsjoner)
1 godt moden banan
1 egg
70 g melk
2 ts kardemomme
1 ts kanel
2 ss peanøttsmør
30 g havregryn
100 g havremel
1 ts bakepulver

Slik gjør du:
Mos en banan med en gaffel og visp inn egg og melk. Tilsett kardemomme, kanel, havregryn, havremel og bakepulver, visp luftig. Rør inn peanøttsmør helt til slutt og hell i en liten brødform med bakepapir nedi. Stek i ovnen på 180 grader i ca 20 min.

Serveres gjerne med ekstra peanøttsmør og bananskiver på toppen.

Perfekt som et frokostbrød eller en godbit til kaffen!

Fortsatt god onsdag ♥

10 kommentarer til “Saftig bananbrød med peanøttsmør

  1. Anette

    Så deilig! Jeg leitet nesten akkurat etter oppskrift på bananbrød! Så dette var helt perfekt, at du la ut oppskrift nå:-D
    Men jeg kutter ut peanøttsmøret, skal jeg erstatte det med noe?

  2. A.

    Søkte faktisk på bananbrød/banankake her om dagen og fant en gammel oppskrift fra deg.
    Jeg skal prøve denne. Takk for oppskrift!

  3. Kristine

    Anette: Nei, bare bland sammen ingrediensene – om røra blir for tjukk kan du ha oppi bittelitt mer melk e.l. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *