Sukkerfri granola

Hei!

Her har jeg en sunn og deilig granola som kan strøs over yoghurt, frokostblanding, smoothies og det du måtte ønske;

Oppskrift: (4 porsjoner)
60 g havregryn
40 g valnøtter
40 g mandler
10 g kokosflak (eller kokosstrø)
25 g solsikkekjerner
25 g chiafrø
25 g rosiner
1 ss smør
1 ss fibersirup gold
1/2 ts kanel
en klype salt

Fremgangsmåte:
Hakk valnøtter og mandler i mindre biter og bland sammen med de andre tørrvarene. Ha i en stekepanne sammen med smør og fibersirup, stek på middels varme til alt er vendt inn i smør og sirup og har fått en gyllen farge. Dette tar cirka 3–4 minutter.
Avkjøl på et bakepapir, og oppbevar i en krukke.

Enkelt, sprøtt, søtt og godt!

I dag er lille I 3 måneder gammel, tenk det! Det har vært noen intense, slitsomme og fantastiske uker, og jeg gleder meg til fortsettelsen. 

Nå skal storebror og jeg bake muffins! 

2 tanker om “Sukkerfri granola

  1. avatarStine

    Denne så utrolig fristende ut! Må testes! Har laget en annen granola du har lagt ut her, mange ganger før, og den er også utrolig enkel og god 😄

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    Stine: Ikke sant, det er jo så enkelt og godt å lage selv 🙂 Hyggelig at du synes det ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *