Hverdagsmiddag og dessert

/sponsorlink

Heisann!

Det er sjeldent, men det hender jeg får kommentarer om at noen av rettene jeg legger ut ikke er «rene» og proteinrike. At vi ikke får i oss grønnsaker når vi spiser pannekaker til middag, eller at det ikke er bra med bearbeidet mat som for eksempel pølse. Jeg skjønner hva de tenker, men jeg har den oppfatningen at alt er lov så lenge man varierer og tar bevisste valg.

Er det ikke sånn de fleste ønsker det, variasjon for å ikke bli lei? Det har i hver fall blitt enda viktigere for meg nå som jeg har barn.

Uansett, her i huset spiser vi både veldig sunt, litt usunt og alt imellom. Vi spiser ren mat, og vi spiser bearbeidet mat. Vi spiser grønnsaker og pannekaker.

Her har dere en typisk hverdagsmiddag – ferdig på 10 minutter;

Oppskrift: (2-3 porsjoner)
1/3 falukorv av kalkun
1 ss smør til å steke i
150 g spaghetti
1 brokkoli
1/2 paprika
3-4 ss finrevet parmesan

Kok spaghetti som anvist, stek falukorv i smør og kok brokkoli i 2 minutter. Serveres med skivet paprika og finrevet parmesan. 

Og ja Hellstrøm, vi hadde ketchup over etter at bildet ble tatt. Vi elsker ketchup.

Bare en digresjon – dette spiste jeg også på konkurransediett i sin tid.

Til dessert har jeg noe som kun krever at du tar av et papir – klar på 2 sekunder altså;

Quest sin digge chocolate chip cookie dough proteinbar. Fåes her.

Noe som fristet?

Håper dere får en fin tirsdag! 🙂

6 kommentarer til “Hverdagsmiddag og dessert

 1. Anette

  Men i alle dager! Har noen kommentert det?? Det er jo derfor din blogg er såpass populær! Du viser til et variert kosthold, med en balanse av sunnhet og normal folkelig mat!

 2. Kristine

  Anette: Ja, men som sagt veldig få. Blir bare overrasket – og litt trist – at noen tror alt må være så strengt for å være sunn eller få resultater.
  Takk, håper du får en fin dag 🙂

 3. Tina

  Du får ta det med en klype salt når folk kommenterer slike ting, Kristine!
  Det er folk som lever et svart-hvitt liv som sikkert aldri lar seg unne noe utenom en kyllingfilet og brokkoli til middag. De får selv se hvor lenge det er mulig å ha slike strenge regler med barn i hus, og hva konsekvensene blir. Hint: de kommer til å spise alt de ikke får lov til bak ryggen på dere. Fakta.
  Det må være veldig lite moro i livene til folk som blir irriterte på deg for å ha et variert kosthold. Livet handler om balanse, vi er tross alt bare mennesker som ofte har det travelt og ikke alltid får til å lage «perfekt» mat. Det Kristine lager er alltid mye bedre enn andre som velger frossen pizza annenhver dag fordi de ikke har nok «tid».
  Dere får selv starte en blogg og prøve å komme i nærheten av der Kristine er. Prøv å oppnå det hun har oppnådd – i dare you! 🙂
  Og hvis dere er interessert i å lese blogger som kun har 100% «ren» mat så OPPSØK SLIKE BLOGGER DA! (capslock off)
  Ha en fin dag. Jeg digger deg Kristine!

Det er stengt for kommentarer.