Sunnere sjokolade og julekalender

sponset/reklame

Hjemmelaget, sunnere sjokolade! Det er jo så enkelt å smaksette som man vil. Bare smelt, hiv oppi det du ønsker, og sett kjølig.

Ingredienser:
200 g sukkerfri sjokolade (eller mørk sjokolade)
60 g valnøtter
40 g bringebær
1/3 appelsin (saften og litt skall)

Fremgangsmåte
Smelt sjokolade i mikro eller vannbad – gradvis så den ikke skjærer seg. Rør inn appelsinsaft, hakkede valnøtter og bringebær. Hell i en form og sett kjølig en times tid.

Håper det smaker!

Jeg fikk for øvrig min første julekalender her om dagen!

Med én te-pose hver dag, artig idé!

Jeg elsker jul, og kjenner at jeg er veldig glad for at det bare er 7 uker igjen til 1.søndag i advent – wee! På tide å tenke på julegaver også, jeg har alltid startet tidlig og det er enda viktigere nå som jeg har to små kjenner jeg – elsker jul uten stress.

Ellers har vi vært mye ute i hagen denne helgen, stusset et altfor stort kirsebærtre, raket og ryddet litt. Og sånn går no dagan ♥

4 kommentarer til “Sunnere sjokolade og julekalender

  1. Tonjemaa

    Godt å høre at det er flere som gleder seg til jul allerede! Her er noen julegaver allerede bestilt ? Så morsomt med pukka-kalender! ?Jeg er så heldig (og bortskjemt) at moren min enda lager gavekalender til meg…og jeg er 24 år. Haha. Men som hun sier selv er det både fordi jeg elsker jul og fordi hun koser seg med å lage den.?

    Ha en fin søndag og en bra uke! ?

  2. Kristine

    Tonjemaa: Såå heldig du er! Jeg fikk også gavekalender i mange, mange år av mamma. Vi er tre jenter da, så jeg kan skjønne at hun ikke fortsatte med det – 72 gaver liksom 🙂
    Takk det samme! ♥

Det er stengt for kommentarer.