Lørdagslasagne med avokadokrem

Hei!

Her sitter jeg med kaffekoppen og håret til alle kanter etter en tøff natt og økedøgn, og hva får jeg servert midt i fleisen av facebook;

Takk for den!

Neida, det er hyggelige minner som fitnessbarbie. 5 år siden jeg vant NM, og tenk så mye som har skjedd siden da. Til våren er det faktisk 10 år siden min første konkurranse og bloggen ble opprettet – dét er sprøtt å tenke på det!

Vel, over til dagens middagstips;

Oppskrift: (2-3 porsjoner)
400 g karbonadedeig
4 ss ketchup
4 ss tomatpuré
2 ts spisskummen, 1 ts paprikapulver, 1 ts salt, en klype kardemomme, pepper og chili
4-5 pastaplater
3-4 ss rømme
3 ss erter
en neve revet gulost

1 avokado
en skvis lime
en klype salt
1 ss gresk yoghurt
Friske grønnsaker

Stek karbonadedeig sammen med ketchup, tomatpuré og krydder, tilsett litt vann ved behov.
Legg kjøttsaus, erter, rømme og pastaplater lagvis i en ildfast form, sørg for at alle pastaplatene er dekket. Topp med revet ost og sett inn i ovnen på 210 grader i 25 min.
Mos avokado sammen med gresk yoghurt, lime og salt. Serveres med litt friske grønnsaker til.

I dag er det mange småting som står på agendaen, føler alltid at det står noen punkter på den gode gamle post-it lappen min 😀 Det er heldigvis ikke bare momsoppgave og kjedelige ting, men mest hyggelige ting som en tur til biblioteket, samt hente en hylle for å organisere lekene her hjemme litt bedre.

Håper dere får en fin lørdag!

2 kommentarer til “Lørdagslasagne med avokadokrem

  1. Anne

    Wow her så du helt formidabel ut!
    Kan du skrive noen tips og oppmuntringer for å gå på diett? Jeg hat nettopp begynt på diett og syntes det er så flaut å si der til folk. Unngår å gå på besøk, og gjøres på å komme for seint for å slippe å unnskylde meg for at jeg ikke kan spise der…. hva skal jeg si til familien når jeg blir invitert på middagsbesøk? Vær så snill å hjelp meg!!!

  2. Kristine

    Anne: Takk for det!
    Jeg har aldri gått på så streng diett, så jeg spiste faktisk ting jeg fikk servert på besøk. Jeg spiste litt mindre og tok det med i dagens kcal-budsjett bare 🙂 Men, om du er så ofte på besøk til andre så er det kanskje best å bare være ærlig om at du har lyst til å prøve en diett og vil holde deg til medbrakt mat.

Det er stengt for kommentarer.