Fylt kylling og t-r-i-l-l-etur!

sponsorlink/reklame

Hei!

Her kommer dagens middagstips;

Oppskrift: (2 porsjoner)
2 kyllingfileter
2 ss philadelphiaost
fersk timian
1 stor søtpotet
1 ss smør
salt og pepper
en pakke asparges
1 ts smør
en skive rødløk

Slik gjør du:
Skjær en lomme i kyllingfiletene og fyll med philadelphiaost og fersk timian. Bak i ovnen på 180 grader i 20-22 minutter. Skrell og skjær en søtpotet i mindre biter, kok til mør (ca 15 minutter). Mos med en gaffel og bland inn smør, smak til med salt og pepper. Stek asparges i et par minutter i en smurt panne, smak til med salt og pepper. Strø hakket rødløk over.

Håper det smaker!

Ellers solgte jeg den nye vogna tidligere i uka og hentet ned den gode gamle Emmaljungaen. 

Tights     /     Sko

Og gjett hvem som sov i den i tre kvarter! Riktignok i bevegelse, men så utrolig hyggelig å trille igjen. Med babynest oppi så det ble lunt og godt, hevet hodeende og liggende litt på siden – det er oppskriften (hittil).

Går ingen steder uten plan B (bæresele) under da, den måtte nemlig frem halvveis på dagens trilletur.

Håper dere har en fin søndag!

4 kommentarer til “Fylt kylling og t-r-i-l-l-etur!

 1. Hanne

  Hurra! Så godt at han klarer å ligge litt uten masse ubehag. Må jo bare si «Gratulerer» 😀

  Middagen ser knallgod ut!

 2. Kristine

  Hanne: Jo, takk! 😀 Det er jo veldig hyggelig å ha muligheten til å ta en trilletur innimellom all bæringen. Håper du har det bra ♥

 3. Veronika

  Så deilig med en liten trilletur ?
  Min lille er straks fem uker. Er heller ikke så glad i vogna, men jeg får han pokker ille til å sitte i bæreselen heller ? Jeg er så usikker på om han faktisk sitter godt, så så snart han begynner å protestere forter jeg meg å ta han løs. Har du noen lure triks, eller godtok din mini bæreselen med en gang?

 4. Kristine

  Veronika: Kjempegodt! Og veldig uvant – haha, venter at han skal våkne hele tiden. Han protesterer som oftest et par minutter hver gang han skal sove – uansett hvor det er. Sørger for at han sitter godt i bæreselen (jeg tror du vil høre forskjell på trøtt-gråt og jeg-har-vondt-gråt altså), og så må jeg gå litt frem og tilbake før han sovner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *