Sunne og fiberrike enchiladas

order Pregabalin online /reklame

Hei og god lørdag!

Jeg vet at mange av dere som sliter med allergier og intoleranser stadig er på utkikk etter gode, glutenfrie wraps og tacolefser – nå trenger dere ikke å lete mer!

Her har jeg laget en digg middagsrett med BFree fullkornswrap;

Jeg synes de smaker aller best varmebehandlet – enten i form av quesadillas, pizzaer, tacolasagne eller enchiladas.

buy furosemide 40 mg Oppskrift: (2 porsjoner)
400 g karbonadedeig
2 ss tacokrydder
3-4 BFree fullkornswraps
4 ss salsa
3-4 jalapenos
et par never revet ost
2 ss gresk yoghurt (eller kesam, rømme)
1 most avokado
1/2 most hvitløksfedd
en klype salt
en skvis lime
Salatmiks, mais, tomat, paprika, agurk og rødløk

♥ Stek karbonadedeig med tacokrydder. Lag guacamole av most avokado med hvitløk, salt og lime.

♥ Smør wraps med guacamole og salsa, legg deretter på karbonadedeig, tomater, paprika, mais og revet ost.

♥ Rull sammen og legg i en ildfast form med revet gulost på toppen. Serveres med gresk yoghurt, resten av guacamolen og en frisk salat.

Under kan dere se hvordan BFree skiller seg fra andre wraps;

Dagens middag kanskje? Håper det smaker! 

Denne helgen håper jeg vi kommer oss ut på en liten skogstur, jeg elsker høsten!

God lørdag godtfolk ♥

12 tanker om “Sunne og fiberrike enchiladas

  1. avatarMiss.T

    Takk for omsorgsfulle tips, fine du!

    Og takk for indlægget med matinspo og magebilder, må være grenseoverskridende at dele noe sånt (siden der etterhånden finnes så mange som skriver unødvendigt dumme kommentarer generelt på nettet), men modigt og inspirerende er det!

    Hatte tenkt jeg skulle kommentere mere på indleggene dine i år, men ofte blir det ved tanken. Håper du vet, vi fremdeles er mange, som setter pris på bloggen din.

    Håber du og dine kjære får en fin helg:-)

  2. avatarHanne

    De er topp! Dette er favoritt-helgemat for meg <3 En annen nyhet jeg er sååå glad for er maistortillas fra Old El Paso. Disse er for små til å lage enchiladas, men skikkelig gode som variasjon på tacoen 🙂
    Jeg har for en gangs skyld ikke sjekket næringsinnholdet da men 😛

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    Miss T. Takk ♥ Ja, det er så mange meninger der ute.. Jeg vurderte frem og tilbake om det var noe vits å dele. Ville jeg skape kroppspress og irritasjon, eller ser folk det for hva det er – en stolt mor med et tomt «magehus». Jeg legger ikke så mye mer i det enn det, og jeg stoler på at leserne mine kjenner meg så godt nå 🙂
    Tusen takk, håper dere får en strålende helg i deilig høstvær 🙂

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    Hanne: Jeg er så heldig at jeg kan fråtse i glutenwraps – haha, men jeg ser absolutt gleden ved disse når man må holde seg glutenfri.
    De bittesmå hvite? De har jeg prøvd, men jeg synes ikke det var så gode på smak :/

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    Nadja: Hei! Nei, før i «gode gamle dager» var frakten på $4 – nå handler jeg nesten ikke fra iherb lenger.

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    Astrid: Informasjonen er hentet fra BFree sine sider. Ikke så rart man blir forvirret nei 🙂

  7. avatarKristine Innleggsforfatter

    Hanne: Tipper det blir bra med det du nevner, litt slapt krydret karbonadedeig og norvegia gjør ikke samme susen sammen med de lefsene 😀

  8. avatarIngvild

    Du har en fantastisk blogg, her er det noe for alle?Takk for at du deler så mye allergivennlig mat?. Det er midt i blinken for meg og settes stor pris på. Takk for inspirasjon til å variere i matveien??

  9. avatarKristine Innleggsforfatter

    Ingvild: Så hyggelig å høre! ♥ 😀 Tusen takk!! Håper du får en fin uke videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *