Matinspo og magebilder

Hei!

Jeg fant et lite knippe matretter tatt i dårlig lys i de mest travle middagsstundene;

Kyllingsalat med avokado og brokkoli

Lakseburger

Tacosalat med avokado og mango

Laks med spinat og poteter

Jeg har for øvrig innført melkeprodukter i kostholdet mitt igjen, men ikke i like stor grad som før. Det er både dyrt og unødvendig med en halvkilo yoghurt om dagen, jeg ser den, men litt er ok – og veldig fint i en travel hverdag med to små.


Savnet deg!

Lille I vil fortsatt ikke sove noen andre steder enn på meg. I dette tilfellet handler det nok ikke så mye om hva jeg spiser, han vil rett og slett ikke være/ligge alene – hverken våken eller sovende ♥ Jeg er ganske sikker på at det handler om et veldig behov for nærhet, og nå etter 10 uker har det også blitt en vane.

Her er bildene jeg snakket om for litt siden, og jeg deler de både fordi jeg er stolt og fascinert. Jeg er stolt over å ha båret frem to barn, og jeg er fascinert over kroppens evne til å sakte men sikkert finne tilbake til utgangspunktet sitt. 

Og veien blir til mens jeg går (med bæresele). Ikke helt i mål, men jeg føler meg frisk og relativt sprek. Alt føles jo lett etter å ha vært høygravid og bekkenlåst – haha. Jeg håper riktignok jeg får trent mer med tiden, det savner jeg. Da blir det også lettere å ha et kosthold som jeg trives 100% med, jeg er ikke helt der ennå.

Ellers har jeg ryddet i klesskapet mitt og kan med stor glede si at jeg er 10 bæreposer med klær lettere – de er gitt videre til noen som forhåpentligvis trenger de mer. Rydding altså, det er så godt å ta noen skikkelige runder innimellom.

Håper dere får en super fredag!

8 kommentarer til “Matinspo og magebilder

 1. Anette

  Så flott du ser ut?
  Det er godt å høre at det er flere som er lik min lille gutt. Han har nå blitt 14 uker men liker fortsatt ikke å ligge og sove alene. Han nekter å sove andre steder enn på ammeputa i fanget mitt og sovne til puppen. Dag og natt. Ikke lett når man leser om manges meninger om at de må sove alene og klare å sovne av seg selv. Finne søvnen selv som det så fint heter. Jeg håper og tror det vil gå seg til etter hvert, at han til slutt sover ved siden av meg uten gråt i flere timer hver gang han våkner.. Nektet han ammeputa i natt og da ble det mye gråt/trøsting/amming/synging og få timer søvn. Fortsette kampen nå eller går det seg til??

 2. Kristine

  Anette: Min må bysses/bæres/ammes i søvn, sånn er det bare. Prøver jeg noe annet, ender det bare med gråt og frustrasjon (hos oss begge, haha). Med førstemann prøvde jeg å «lære» han til å sovne av seg selv og sugde til meg alle velmente råd, det var en veldig slitsom tid for oss alle. Denne gangen har jeg bestemt meg for å gjøre ting lettest og best for oss, og det er å følge minstemanns ønsker. Det tar kanskje lengre tid før man får rutiner og en baby som sover en hel natt igjennom i egen seng, men sånn er det – det trenger jo ikke å være noe negativt. Litt slitsomt å være uunnværlig (på grunn av puppen), men det vil jo gå seg til. Tror mye faller på plass når han begynner å spise fast føde 🙂 Følg mamma/magefølelsen din du, en vakker dag er de små voksne og ikke så avhengig av oss ♥

 3. Caroline

  Så fin du er 🙂 Her blir mini 4 uker i morgen, og jeg kjenner meg så igjen! Amming i søvn på kveld/natt og bæring i sele for å få hun til å sovne på dagen. Hun nekter å lukke øynene noe annet sted, uansett hvor trøtt hun er. Men, det er jo bare å la det stå til 🙂 Takk for at du deler små og store ting fra hverdagen, og ikke minst gode oppskrifter 🙂 Bruker du forresten sukrin gold nå? Leste et sted at babyer kan få vondt i magen av maltekstrakt, men havregrøten blir liksom ikke det samme uten.

 4. Hanne

  Så fascinerende å se! Kroppen er fantastisk altså.
  Godt å høre at yoghurten er tilbake med god samvittighet, alt går seg nok til etterhvert med magen til lille linselusa <3 🙂

 5. Kristine

  Caroline: Gratulerer med lille ♥ Bare gjør det som er best og enklest for dere, det går seg alltid til – tenk så kort denne spedbarnstiden er i et helt liv.
  Jeg bruker sukrin, liker det best over yoghurt og grøt. Babyer som spiser maltekstrakt i grøten sin kan oppleve det, men tror ikke det gjelder via amming. Uansett er det så lite sukrin gold man bruker, så jeg tror det går veldig fint 🙂

 6. Kristine

  Hanne: Yoghurt ♥ Det går seg nok til ja 🙂 Lille linselusa lå tross alt der i hele 2 minutter så mor ble ferdig med selfies´a 😀

Det er stengt for kommentarer.