Saftige bananlapper

Hei og god ny uke!

Her kommer dagens deilige rett. Enten som lunsj, eller middag om du tripler oppskriften – alt ettersom hvor mange som skal spise.

Oppskrift: (5 stk)
1 egg
1 banan
30 g havremel
30 g grovt speltmel
1/2 ts kardemomme
1 dl melk (havre- eller kokosmelk)
Litt sprayolje til steking (/sponsorlink)

Fremgangsmåte:
Mos banan med en gaffel og pisk sammen med egg, mel, kardemomme og melk. Stek lapper i smurt panne.

Tips: skill egget og stivpisk eggehvite om du ønsker de luftigere!

Serveres med peanøttsmør (/sponsorlink) og syltetøy, legges gjerne lagvis mellom lappene.

Velbekomme!

4 kommentarer til “Saftige bananlapper

  1. M

    Har laget det en del til familien, men sliter med å få de til å henge sammen… Bruker banan, hele havregryn og egg!

  2. Kristine

    M: Det er nok fordi du ikke bruker noe bindemiddel i røren 🙂 Egg og/eller speltmel holder de fint sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *