Freshe treningsklær og mammakroppen

sponsorlink/reklame

Da kan jeg endelig vise dere litt av de nye treningsklærne mine! Må jo få med både mann og barn på denne seansen for tiden, så det er ikke gjort på en-to-tre.Det eneste som mangler nå er noen skikkelige treningsøkter, men det er vanskelig å gjennomføre med bæresele gitt. 

Titt-titt! Tenk at han er 2 måneder allererede.

Mammakroppen dere! Den sterke kroppen som løfter, bærer, vugger og trøster. Den som fortsetter å gi selv om den ikke synes å orke. Den som gir trygghet fra start til slutt, overøser sine egne med klemmer og kjærlighet.

Kroppen jeg til tider hatet fordi den ikke klarte å gi meg det jeg ønsket så inderlig, den feilet gang på gang. Men nå, tenk hva du har gitt meg – og det to ganger.

Denne gangen gjorde jeg noe jeg ikke gjorde sist, jeg tok magebilder to dager etter fødselen. Jeg ser fortsatt gravid ut, men jeg var så stolt!  Det er jeg fortsatt. Jeg vet hvor provoserende slik bilder kan virke på enkelte, av en eller annen grunn, men en dag deler jeg det sikkert.

Ellers har jeg fått en ny favoritt i denne kompresjonstightsen fra Under Armour. Den er så digg å ha på, og den er behagelig og passe høy over magen.

Nå til kun 299,- HER

Ellers finner du de andre klærne her:

Under Armour tee
The North Face langermet tee
Reebok sko (både i grå og lilla)

God søndag!

12 kommentarer til “Freshe treningsklær og mammakroppen

 1. Tine

  Ååh- lillebaby i Ergo? Har du forsøkt trening med lille i bæresele? Elsker å bære i sjal/sele, kjempefint på skogsturer , fjellturer og ellers der man ikke kommer til med vogn. Vogn er praktisk, men det kan sjal/sele også være! Anbefaler å kjøpe bærejakke dersom bæreperioden varer? Hilsen hun med vogn til 12 000 kr som sto å støvet med storesøster. Spent på om lillesøster vil like den?

 2. Kristine

  Jeg går turer med han, men jeg får ikke styrketrent med han – kan liksom ikke sette igang med tunge vekter og stenger over hodet med han foran der 😀 Vogn bruker jeg ikke, for han HATER den. Den er lagt ut for salg igjen 😉
  Sjal har jeg kun brukt et par ganger, han likte det ikke så godt og ble dessverre altfor fort for tung til det elastiske jeg har.
  Tror jeg må investere i en bærejakke gitt, haha.

 3. Silly

  Min er like gammel som din, og jeg har samme bæresele. Så lurer på, om du har sluttet med spebarnsinnlegget? ?

 4. Astrid

  Hei, ville bare tipse deg om å vente litt med å selge vogna om du tror at den kan være praktisk for dere senere dersom bittelille da ønsker å ligge der. Her gikk det fra å hate vogn (kolikkbaby, ville heller ikke bæres, men ble tett og slett tilvent bæresele) til at vogna ble helt (og da mener jeg HELT) uunværlig fra ca 3-4 mnd og er det enda (ved 18 mnd). Aldri vært noe glad i å ligge våken oppi bagen der, da var det fortsatt sele/mejtaj som gjadt, men helt nødvendig for dagsøvn. Hehe håper ikke dette virket sånn bedrevitende, ville bare si at det kan være litt tidlig å avskrive vogna?

 5. Kristine

  Astrid: Hei! Hehe ja, nei jeg vet det – jeg har Emmaljungaen fra lille M sin vogntid stående 🙂 Jeg kjøpte en ny og lettere vogn til å trille med nå i august/september, men nå som det ikke ble noe av så selger jeg den. Vogna blir nok flittig brukt en eller annen gang i fremtiden ♥

 6. silje

  Hei! Takk for at du deler litt av livet i småbarnsbobla,! Jeg har som deg nettopp fått nr 2 – og lurer på om du er fornøyd med Ergobaby adapt? Kan nok trenge en bæresele selv ganske snart 😉

 7. Kristine

  Silje: Hyggelig at du leser her! Gratulerer så mye med nr 2 ♥ Ja, jeg er veldig fornøyd med Ergobaby adapt – anbefales 🙂

 8. Maren

  Sikler på de skoene fra Reebok litt hver dag og krysser fingrene for at min størrelse ikke blir utsolgt før lønningsdag! Hvordan er de i størrelsen sammenlignet med andre merker? Har aldri prøvd sko fra Reebok, bruker kun Asics og Nike (frem til nå).

 9. Kristine

  Maren: Helt enig – de er superfine! De er ganske normale i størrelsen vil jeg si, heller mer mot romslige enn trange i hvert fall 🙂

 10. Heidi

  Rørende innlegg, og helt sant. Du treffer noe i meg <3 Denne uken blir det middager fra lista di, nam! Ha en flott dag!<3

Det er stengt for kommentarer.