Proteingodis og sjokoladebarer

/reklame

Hei!

Da var fredagen her, og jeg vil tipse dere om et stort salg på proteinrikt godis, proteinbarer og puddinger.

Jeg kan ikke spise disse godbitene under siden jeg er melkefri for øyeblikket, så du kan tro det var vanskelig å ta bilder og servere det til mannen etterpå.. snufs. Jeg har spist alt dette før og vet hvor sinnsykt godt det er.

Jeg vet at mange er skeptiske til å kjøpe flere i slengen siden de ikke klarer å la være å spise opp alt på èn gang, men dette kan og må man fint ha liggende i huset lenge da magen ikke tåler mer enn litt i ny og ne 😉 

25% rabatt på alt dette over, Nocco og mer til her.

Ellers har jeg nye klær fra Kari Traa liggende som jeg gleder meg til å vise dere i løpet av helgen!

Jeg må bare finne ut av hvordan jeg skal klare å løsrive meg fra lille, haha. Folk sier at jeg må nyte å ha han inntil meg, og jeg gjør jo det, men jeg bærer han i nærmere 12 timer hver dag. Det sier seg selv at det hadde vært fint å få en liten pause innimellom. Det verste er vel egentlig senebetennelsen i begge hender som har vendt tilbake, de verker om natten og jeg mister fort følelsen i flere av fingrene.

Om dette er alt jeg har å klage over så har jeg det ganske fint, jeg vet det ♥ det er uansett fint å dele noen tanker og erfaringer fra mammalivet.

Jeg er hjemme med begge gutta mine i dag, så nå skal vi prøve å komme oss en tur ut.
Håper dere får en fin fredag!

10 kommentarer til “Proteingodis og sjokoladebarer

 1. Heidi

  Hei! Jeg er så dårlig på å skjønne innholdet i forskjellige barer… ifht karbo og sukker… har hørt at den sunneste av barene er questbar… men disse ser jo syyyykt gode ut!!! Hva er din konklusjon? 🙂

 2. Kristine

  Heidi: Hei! Questbar er uten sukker, mens Barebells inneholder litt (kun 1,8 g – det er en tredjedel av en teskje). De er utenom dette ganske like i innhold, 20 g protein per bar. For min del spiller det ikke noe stor rolle hvem jeg velger, det er uansett ikke noe man trenger å ha som et fast innslag i kostholdet – mest for kos på en hverdag 🙂

 3. Anette

  Flinke mammaen! Selvfølgelig er det koselig med en liten tass inntil seg, men du har virkelig lov til å «klage» litt når han må være såpass mye inntil deg. Du er kjempe flink! Er så imponert at du klarer å holde denne bloggen såpass vedlike, med bra innhold i innleggene når du har to til å passe på! Jeg vet jo at du har en mann også, og han gjør sikkert en kjempebra jobb han også! Så han får få litt skryt han også!

 4. Kristine

  Anette: Takk ♥ Prøver å jobbe så godt jeg klarer med lille på meg, men jeg er glad jeg tok mindre gradert permisjon denne gangen 🙂
  Helt enig – masse skryt til en superflink pappa!

 5. Kristine

  M: Ja, det er den – jeg tror du misforsto hva jeg mente 🙂 Veldig mange handler for under 800 kr, så det rabatten på 25% i det minste dekker inn er frakten man vanligvis betaler. Man må ikke handle for over 800 kr for å dra nytte av 25% rabatt, det vil også lønne seg å handle for under.

 6. Helene

  Kjenner selv igjen det å måtte bære lille i 12 timer om dagen, men nå som han er 3,5 måneder er det endelig blitt mye bedre? Det jeg prøvde å tenke var at han nok aldri kommer til å trenge meg mer enn han gjorde og det gjorde det litt lettere?

  Jeg vurderer å benytte meg av tilbudet, men har ikke smakt noen av de. Hva er dine favoritter?

Det er stengt for kommentarer.