Fiskenuggets med remulade

Hei!

Jeg prøver stadig å gjøre noe spennende med fisk for å vekke interessen både hos mann og barn, så her har dere gårsdagens deilige middag;

Fiskenuggets:
400 g torsk
1 egg
4-5 ss havremel
2 ss finrevet parmesan (valgfritt, mine ble uten)
en klype salt
1-2 ss olje/smør til steking

Remulade:
2 ss majones
3 ss gresk yoghurt (eventuelt soya-yoghurt)
5-6 sylteagurk
salt og pepper

Tilbehør:
Ris
Avokado
Gulrot

Ha egg i en dyp tallerken og havremel, parmesan og salt i en annen. Skjær torsk i mindre stykker, vend i pisket egg først, deretter i melblandingen. Stek i en smurt panne på middels varme til gjennomstekt og med sprøtt lokk.

Rør sammen majones, yoghurt, sylteagurk i små biter, salt og pepper til en remulade.

Kok ris som anvist på pakke, og skjær gulrot og avokado i skiver.

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *