Avokado- og mangosalsa

Hei dere!

Nå lukter det deilig kardemomme i hele huset, gled dere til Shape Up magasinet fremover sier jeg bare – masse sunt og godt i vente.

I dag har jeg et tilbehør til dere som smaker perfekt til alt fra fisk, kjøtt, kylling og svin, til falafler, bønneburgere og andre vegetariske alternativer.

Oppskrift: 3 porsjoner)
2 avokadoer
1 mango
1 skive rødløk
1/3 squash
3-4 cherrytomater
1/3 fersk chili
1 hvitløksfedd
salt og pepper
en skvis lime
en liten neve koriander

Slik gjør du:
Skjær avokado, mango, squash og tomater i mindre biter og ha i en bolle. Finhakk hvitløk, rødløk og chili og ha over, rør godt sammen. Smak til med litt lime, salt, pepper og ferske korianderblader. 

Håper det smaker!

Jeg sitter her med kaffekoppen med en skvett havremelk etter å ha spist mitt daglige knekkebrød med egg. 

Lille har sovet en halvtime i vogna i dag, små babysteg. Løsningen er å gå med han til han sovner i bæresele, deretter legge han sidelengs i en opphøyd liggeposisjon. Forhåpentligvis vil han sakte men sikkert føle seg bedre og finne like mye glede av frisk luft og trilleturer som storebroren sin, men jeg er forberedt på at det kanskje vil ta en stund.

Håper dere får en fin dag videre!

2 kommentarer til “Avokado- og mangosalsa

  1. Heidi

    Håper dere knekker koden snart. Vet selv hvordan det føles, vi fikk ikke jenta vår til å sove i vogn i det hele tatt, og å gå turer kunne jeg bare glemme. Nå er jeg gravid igjen, og denne gangen skal jeg ikke gi meg. Så del gjerne hvordan dere knekker koden til slutt 🙂
    Ellers vil jeg bare si at jeg heier på deg. Du er et fantastisk forbilde. Ærlig, sunn og tvers gjennom nydelig. Har fulgt deg i mange,mange år, og jeg blir alltid glad hver gang det kommer et nytt innlegg. Oppskriftene dine er inspirerende og gode, og ikke minst enkle for alle å lage. Så TAKK for at du er deg <3

  2. Kristine

    Heidi: Det virker som om dette kan ta litt tid, slik som med storebror, men jeg skal dele tips som eventuelt fungerer 🙂 Gratulerer med graviditeten forresten!
    Og tusen, tusen takk for fine ord ♥

Det er stengt for kommentarer.