Velg favorittene dine!

/reklame

Heisann!

Da Adams matkasse ble levert på døra mandag denne uka, rakk jeg å tenke at det ikke kunne ha passet bedre.

Jeg er jo vanligvis veldig glad i å både handle mat, eksperimentere og tenke kreativt, men jeg skal innrømme at jeg er i en liten ammetåke for tiden. Nå var jeg sikret 3 deilige middager med ferske og gode ingredienser som jeg attpåtil hadde valgt selv.


Adams Velg & Vrak er den første matkassen hvor du har muligheten til å velge og vrake retter, og komponere den perfekte kassen for deg og dine. Velg & Vrak leveres foreløpig kun i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, samt områder rundt disse byene


Når du har bestilt kassen logger du inn på Mine Sider – det er nemlig der du kan velge og vrake mellom middagsrettene dine. Kassen består hver uke av tre forhåndsvalgte retter, men du kan bytte ut én eller flere av disse rettene fra et utvalg på fire retter. Det vil si at du har 7 nye retter å velge mellom hver uke.

Mitt valg falt på disse;


På tirsdag ble det kjøttpai:


På onsdag ble det fiskeboller:


På torsdag ble det pasta bolognese:


Veldig smakfullt, enkelt å lage, fargerikt, og ikke minst barnevennlig.

Har du også lyst til å teste en Adams matkasse får du 50% rabatt + gratis fruktkasse på første levering ved å bruke rabattkode BLOGG_WEBER eller klikke deg inn HER.

Håper det smaker! 🙂 

2 kommentarer til “Velg favorittene dine!

  1. Malin

    Det tar ca 6 uker før melkeproteinet er ute av kroppen. Så er en stund, men så bra dere merker bedring. Minste minsliter med refluks, å har gjort det siden fødsel. I dag er han 9 mnd, det er like ille enda. Tiltross for medisiner.
    Ergonomisk sittedel anbefales, kan gjøre trilleturen litt bedre. Eventuelt skråpute ( fåes på jollyroom blandet annet). Og brostein. Takk og lov for det ??

  2. Kristine

    Malin: Legen jeg snakket med sa 3 uker, men det er kanskje nok til at en forbedring skal skje til tross for at ikke alle spor er ute av kroppen. Så trist å høre om minsten din, at det ikke skal gi seg 🙁 Takk for tips om skråpute, her har jeg bare bygd opp hodeenden med alt jeg har funnet 😀

Det er stengt for kommentarer.