En typisk matdag

Hei!

Jeg dokumenterte en typisk matdag tidligere denne uka, og tenkte jeg kunne vise dere. Valgene er hovedsakelig basert på hva jeg liker best å spise, men også på hva som er raskt og enkelt med en baby på seg.

Måltid 1:

Skyr med cashewnøtter, bringebærsyltetøy, kanel og blåbær.

Måltid 2:

Knekkebrød med smør, lomper med smør og sukrin gold, jordbær og eple.

Måltid 3:

Vaniljekvarg med kanel, sukrin gold, cashewnøtter og blåbær.

Måltid 4:

Fiskeboller i hvit saus med poteter og revet gulrot og eple – det ble ytterligere 4 fiskeboller etter at bildet ble tatt.

Måltid 5:

Vaniljekvarg med havrepuffs, bringebærsyltetøy og sukrin gold. Lomper med smør og gulost.

Som dere ser er jeg stor fan av yoghurt og skyr! Det er ingen anbefaling eller tips fra min side, og jeg kunne ønske jeg hadde tid og mulighet til å lage meg store, fargerike og kreative salater til lunsj, men den tiden kommer tidsnok tilbake.

Det blir imidlertid noen (store) endringer i kostholdet mitt fremover, hva og hvorfor kan jeg skrive litt mer om når jeg har hatt noen dager på meg.

Ellers sitter jeg her med to gutter sovende på hver skulder, de avgir hver sin gode varme og lukt og jeg vil bare sette livet på pause. Jeg vil ikke tenke på hva som har vært, ei heller hva som kommer, kun akkurat her og nå.

Håper dere har en fin fredag ♥

15 kommentarer til “En typisk matdag

 1. Anne

  Heisann.
  Kjekt og følge bloggen din med mange gode mattips.
  Jeg spiser en porsjon med hjemmelaget granola,frukt og mager vanilje kesam hver dag på jobb. Kjempe godt. Det jeg lurer på om det er stor forskjell på mager vanilje kesam og naturell yoghurt . Hva er sunnest og er det egentlig stor forskjell. ?
  Mvh Anne.

 2. susie

  Dette var litt overraskende! 🙂 Men kanskje blir det litt feil å dokumentere akkurat i denne tiden hvor armene og kroppen din er fastlåst närmest hele dögnet.
  Det var ikke veldig «proteinmat» i mine öyne, noe som liksom har värt ditt varemerke.. Men, tror nok det er tiden nå, enkelt og lett tilgjengelig mat. Så kanskje er du litt mer avslappet med maten nå, noe som er forståelig. Er vel glad du får tilberedt det du viser her, samtidig en go, närings -og fargerik middag.
  Men kanskje har du gått litt bort fra lavkarbo/proteinrikt? ( jeg tror ikke det, tror vel heller det blir endring den andre veien 😉 ) blir uansett spennende å höre endringerne, og grunnen <3 Klem

 3. M

  Jeg stusset også litt over at dette var så mye normalt? Og så mye? Du har jammen apetitt… Er vel noe med mødre som akkurat har født 😉 Er alt bra med dere?

 4. Maria

  Når man nettopp har født og i tilleg trener veldig mye er det klart man har appetit. Synes dette nesten blit shaming av et normalt kosthold, og det er det siste vi trenger,

 5. Tine

  Hæææ, er dette mye?? Synes nesten det var lite? De ovennevnte kan umulig ha ammet, jobbet, trent og samtidig sjonglert hjem og barn? Så mye god mat, håper jeg klarer å komme meg på rett kjør igjen etter fødsel. Nå går det bare i usunnheter, men kunne egentlig ikke brydd meg mindre☺️

 6. Kristine

  Tine: Min tanke også, tenk om jeg hadde vist dere en skikkelig heftig matdag – eller i verste fall en lørdag! 😀 Det gjør du, bare ta deg den tiden du trenger. Jeg er fortsatt ikke helt i rute, men det er ingen stress akkurat nå. God helg til deg!

 7. Kristine

  Maria: Jeg tipper, uten å være ufin, at de ikke har barn 🙂 Jeg fått høre mange ganger at jeg spiser mye, men det er jeg bare stolt av.

 8. Kristine

  Anne: Hei! Det pleier å være store forskjeller på proteininnhold (se bakpå), så jeg personlig ville nok ha holdt meg til kesam- og/eller skyr-variantene 🙂

 9. G

  Her var det deilig mat, med mye forskjellig! Fornuftige valg i en hektisk periode – håper jeg klarer å ta gode valg selv når jeg en gang kommer dit ? Klem til deg Kristine

 10. Helene

  Har ingen kommentar på mengden jeg da? Men takk for inspirasjon til enkle måltider! Jeg har selv en liten en som liker å være tett, tett inntil om dagen og trengte litt inspirasjon til sunnere mat enn is?

 11. Kristine

  G: Det tok meg mange uker å ta bedre valg hver kveld, men til slutt klarte jeg å ta meg sammen 😀 Barseltiden er litt unntakstilstand, da synes jeg man har mer enn nok med å holde seg på bena – haha. Klem til deg!

 12. Kristine

  Helene: Bare hyggelig! Blir litt ensidig, men det funker 🙂
  Klaustrofobisk til tider, men også veldig, veldig hyggelig å ha de tett inntil 24/7 ?

Det er stengt for kommentarer.